Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwae1808dc/brands/veet_nl.png?sh=50 VEET VEET

Hot wax arganolie Lichaam & Gezicht

Warme was
12,99 €

Details

Hot wax voor lichaam en gezicht langdurige zachtheid.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
De Suiker Wax Veet Minima Arganolie met herbruikbare stripsbestaat enkel uit 5 ingrediënten van natuurlijke oorsprong om ute voorzien van langdurige resultaten – tot 28 dagen*. Suiker was, zonder toegevoegde geurstoffen, met 100% natuurlijke ingrediënten. Effectief op 5 mm haartjes. Met Arganolie, bekend om de kalmerende werking.
*Klinische studie 2005, uitgevoerd bij 30 mensen met een normale huid.
  • DE WAX VERWARMEN: Houd je aan de voorzorgsmaatregelen en kies op welke manier je de wax wilt verwarmen: au bain marie of in de magnetron. Zodra de wax is verwarmd, gebruikt u de punt van de spatel met het blauwe vierkant (temperatuurindicator) om de wax ongeveer een minuut te mengen en de temperatuur te controleren. De gedetailleerde instructies bevinden zich in de doos.
  • DE WAX AANBRENGEN: Breng de wax met de spatel in de haargroeirichting aan op je huid. Leg onmiddellijk een de strip op de waxlaag en wrijf hem in de richting van de haargroei.
  • DE WAX VERWIJDEREN: Houd de huid strak. Pak het uiteinde van de strip en trek hem heel snel tegen de haargroeirichting in van je huid. Houd de strip daarbij goed parallel aan je huid. Je kunt de strips meerdere keren gebruiken, zelfs als er wax op zit. Breng niet meer dan één keer op dezelfde plek wax aan. Indien er waxrestjes op je huid achterblijven, kun je die water wegspoelen.
Langdurige resultaten – tot 28 dagen*.
*Klinische studie 2005, uitgevoerd bij 30 mensen met een normale huid.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Sucrose
  • Aqua
  • Citric Acid
  • Solanum Tuberosum Starch
  • Argania Spinosa
  • Kernel Oil