Images

2+1
DEMAK UP - Wattenschijfjes - Expert Ovale Wattenschijfjes - 50 stuks
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 DEMAK UP DEMAK UP

Expert Ovale Wattenschijfjes - 50 stuks

Wattenschijfjes
2,49 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2+1 Gratis op het merk DEMAK'UP

Details

Demak'Up Expert wattenschijfjes hebben een unieke honingraatstructuur aan de ene zijde van het schijfje en een zachte kant aan de andere zijde.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Karakteristieken
Ingrediënten
De wattenschijfjes van Demak'Up Expert verwijderen make-up op een revolutionaire manier dankzij hun uiterst doeltreffende honingraatstructuur: deze structuur gevuld met 100% natuurlijk katoen verwijdert alle soorten make-up, zelfs de meest hardnekkige en waterproof formules. Het gladde oppervlak verwijdert alle onzuiverheden en restjes. De huid wordt daardoor diep gereinigd.
Huidtype:
Alle huidtypes
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% natuurlijke en biologisch afbreekbare katoenvezels