Images

2+1
DEMAK UP - Wattenschijfjes - Expert Rond Wattenschijfjes - Bonuspack 4+1 gratis
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwcdfd71de/brands/demakup_nl.png?sh=50 DEMAK UP DEMAK UP

Expert Rond Wattenschijfjes - Bonuspack 4+1 gratis

Wattenschijfjes
7,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2+1 Gratis op het merk DEMAK'UP

Details

Demak'Up Expert wattenschijfjes hebben een unieke honingraat structuur aan de ene zijde van het schijfje en een zachte kant aan de andere zijde. Dit wattenschijfje reinigt het gezicht in één beweging.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
De ronde wattenschijfjes van Demak'Up Expert verwijderen make-up op een revolutionaire manier dankzij hun uiterst doeltreffende honingraat structuur: deze structuur gevuld met 100% natuurlijk katoen verwijdert alle soorten make-up, zelfs de meest hardnekkige en waterproof. Het gladde oppervlak verwijdert alle onzuiverheden en restjes. De huid wordt daardoor diep gereinigd.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 100% katoenvezels
  • natuurlijk en biologisch afbreekbaar