Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw463c91d5/brands/di_nl.png?sh=50 DI DI

Wasbare Wattenschijfjes - 9 stuks

Wattenschijfjes
11,99 €

Details

Herbruikbare wattenschijfjes van biologisch katoen en hennep.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Economische en ecologische alternatieven voor wegwerp make-up remover schijven, deze herbruikbare Di make-up remover wattenschijfjes zijn essentieel in een afvalvrije badkamer! Gemaakt van biologisch katoen en hennep en wasbaar op 30 ° C, hiermee kunt u uw ecologische impact verminderen en uw afvalverbruik verminderen.
De verpakking bevat 9 schijven voor het verwijderen van make-up.
Het is raadzaam om de shijven met de hand te wassen. Eventueel in de machine op 30C°. Gebruik geen wasverzachter en strijk de schijfjes niet. Alleendrogen aan de lucht.
Zonder siliconen
Zonder sulfaten
pH-neutraal
Dierproefvrij
Fles type:
Doekje
Bio
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Vegan
Zonder ammoniak
Natuurlijk
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • 70% van Katoen uit de biologische landbouw
  • onbehandeld
  • niet gebleekt en 30%. Hennep; geen afval.