Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwfb32e07a/brands/humble_nl.png?sh=50 HUMBLE HUMBLE

Bamboo cotton swabs - 100 st

Wattenstaafjes
1,99 €

Details

Doos met 100 wattenstaafjes van biologisch katoen van gecertificeerde producentenen 100% biologisch afbreekbaar en duurzaam bamboe.
Meer lezen

Add to cart options

8 artikel(en) in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Ingrediënten
Maak het moment van het toilet milieuvriendelijker met deze wattenstaafjes van Bamboo & White Organic Cotton van The Humble. Ze hebben een 100% biologisch afbreekbare en duurzame bamboestam en witte uiteinden met biologisch katoen aan de uiteinden.
Het pakket bevat 100 wattenstaafjes. Bovendien is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled papier en vormt een handige dispenser met minimale bulk.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • bamboe en biologisch katoen.