Images

Nieuw
2°50%
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 HANSAPLAST HANSAPLAST

Wondhelende Zalf

Wondhelende Zalf
4,99 €

Promotions

Speciale Aanbieding
2e aan -50% op het hele merk HANSAPLAST

Details

Voor wonden en beschadigde huid zorgt deze genezende zalf voor een snellere genezing en vermindert het risico op littekenvorming. Geschikt voor baby's en jonge kinderen.
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Ingrediënten
Deze wondhelende zalf van Hansaplast ondersteunt de genezing van kleine, oppervlakkige wonden zoals snij- en schaafwonden, krassen, eerste- en kleinere tweedegraads brandwonden. Ze vormt een ademende, beschermende laag die de wond beschermt tegen uitdrogen en creëert optimale, vochtige wondgenezingscondities, welke het natuurlijke wondgenezingsproces van de huid bevorderen. Vrij van geur- en kleurstoffen, conserveermiddelen en dierlijke stoffen.
Geschikt voor baby's en beschadigde, geïrriteerde, droge of gevoelige huid.
Gebruik binnen 6 maanden na opening.
Nettogewicht:
20 g
Geslacht:
Kind
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Witte Petrolatum
  • Dunne Paraffine Olie
  • Ceresinewas
  • Glycerol
  • Panthenol
  • Glycerylstearaat