Images

https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dwd537e1e3/brands/hansaplast_nl.png?sh=50 HANSAPLAST HANSAPLAST

Wondhelende zalf

Wondhelende zalf
4,99 €

Details

Vergemakkelijkt de genezing van wonden en beschadigde huid en vermindert het risico op littekenvorming.
Meer lezen

Add to cart options

Dit artikel is binnenkort beschikbaar

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Tot 2x snellere wondgenezing*. Deze wondhelende zalf van Hansaplast vermindert het risico op littekenvorming. Het vergemakkelijkt de genezing van kleine oppervlakkige wonden. Geschikt voor baby's en voor een beschadigde, geïrriteerde, droge of gevoelige huid. Geurloos, kleurstofvrij, vrij van conserveringsmiddelen of stof van dierlijke oorsprong. * vergeleken met een onbehandelde wond.
Reinig en droog de wond of het huidgebied voorzichtig. Breng de genezende zalf één tot twee keer per dag voorzichtig in een dunne laag aan. Herhaal de toepassing regelmatig tot volledige genezing. Kan tijdens elke fase van het genezingsproces worden gebruikt.
Deze wondhelende zalf van Hansaplast vormt een beschermende film die de huid laat ademen en voorkomt dat de wond uitdroogt. Het creëert een optimaal vochtig milieu wat het natuurlijke genezingsproces van de huid bevordert.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Witte Petrolatum
  • Dunne Parane Olie
  • Ceresinewas
  • Glycerol
  • Panthenol, Glycerylstearaat.