Images

Natural
PINUP - Zeep - Secret Teint Précieux
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d88c78a/brands/pinup_nl.png?sh=50
https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d88c78a/brands/pinup_nl.png?sh=50 https://www.di.be/dw/image/v2/AATN_PRD/on/demandware.static/-/Sites-master-catalog-di/default/dw6d88c78a/brands/pinup_nl.png?sh=50 PINUP PINUP

Secret Teint Précieux

Zeep
26,00 €

Details

Zeep Anti-imperfectiemasker met geitenmelk. Voor gebruik op het lichaam en gezicht. De essentie van je nieuwe schoonheidsroutine!
Meer lezen

Add to cart options

in voorraad

Product Actions

Beschrijving
Gebruik
Karakteristieken
Effect & Resultaat
Ingrediënten
Deze Secret Teint Précieux van Pin Up Secret is een 100% effectieve geitenmelkzeep voor gezicht en lichaam. Speciaal ontworpen voor al uw huidonvolkomenheden. Deze reinigingsbehandeling is ideaal voor het reguleren van overtollig talg in de gecombineerde tot vette huid, het verwijderen van onzuiverheden uit uw opperhuid, het zachtjes ontstoppen van uw poriën en het verfijnen van de huidtextuur. Deze zeep verandert in een gezichtsmasker dankzij het reinigende schuim.
Voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.
Bevochtig de zeep overvloedig in de handpalm tot je een fijn schuim krijgt. Met de vingertoppen op het gezicht aanbrengen, voorzichtig de ogen vermijden, op de hals, zonder het decolleté te vergeten. Het delicate zeepsop verandert in een romig, wit en glad masker. Secret Teint Précieux-zeep mag slechts twee keer per week als masker worden gebruikt; Was je gezicht om de dag alleen met dit product, 's ochtends en' s avonds. Aanraking met de ogen vermijden, anders direct met water spoelen. Voor alle huidtypes.
Zonder siliconen
Structuur:
Hybride
Dierproefvrij
Zonder parabenen
Alcoholvrij
Huidtype:
Alle huidtypes
Zonder sulfaten
Niet-comedogeen
SPF:
Sans spf
Nettogewicht:
110 g
Geslacht:
Uniseks
Zonder ammoniak
Natuurlijk
Je huid wordt grondig gereinigd. Uw onvolkomenheden worden minder en uw teint wordt helderder. Je huid is gezond.
Raadpleeg steeds de verpakking van je aankoop voor de meest recente ingrediëntenlijst.
De informatie over de samenstelling van de producten dient alleen als richtlijn en vervangt nooit de informatie op de verpakking van het product zelf.
  • Cocos Nucifera (Cocos) Oil
  • Butyrospermum Parkii (Shea) Butter
  • Glycerin
  • Caprae Lac (Goat Milk)
  • Sodium Hydroxide
  • Pelargonium Graveolens (Geranium) Oil
  • Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil
  • Melaleuca Alternifolia Leaf (Tea Tree) Oil
  • Salvia Officinalis (Sage) Oil.