Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
PERRON RIGOT

Happy Waxing Wax for face & body

Warme was

Professionele Hypoallergene Wax, Superieur rendement gemakkelijk te verwijderen

Beschrijving

Perron Rigot is al meer dan 80 jaar HET expertmerk in professionele ontharing.

Voor alle vrouwen die thuis niet DE ideale oplossing voor het waxen kunnen vinden, deelt Perron Rigot nu haar professionele geheimen! Leg je scheermesjes in de kast, vergeet plakkerige waxjes die overal terechtkomen, en heb een back-up oplossing tussen twee afspraken bij je schoonheidsspecialiste in...

Ontdek de kwaliteit van het instituut thuis!

Gebruiksadvies

Lees voor gebruik de voorzorgsmaatregelen en instructies van de happy waxing® complete ontharingsset.

  • Plaats de wax in de Happy Waxing® waxverwarmer.
  • Wacht tot de was is uitgehard tot een romige textuur. Controleer de temperatuur door een test op je pols te doen. om je pols.
  • Bereid het te harsen gebied voor met Happy Waxing® pre & post waxlotion en onderzoek de richting van de haren richting van de haargroei.
  • Neem een dotje was en verdeel het met de houten spatel in de richting van de haargroei. De wasstrook moet dun en gelijkmatig zijn en aan het eind een klein kraaltje overlaten om het vastpakken te vergemakkelijken. om het gemakkelijk te kunnen pakken.
  • Verwijder de strip soepel in de tegenovergestelde richting van de haargroei.

Waarschuwing: Oververhitte was kan brandwonden veroorzaken. Niet gebruiken op beschadigde huid. Niet gebruiken op slijmvliezen.

Kenmerken
Ingrediënten

Hydrogenated Polydicyclopentadiene, Ethylene/Octene Copolymer, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, Parfum (Fragrance), Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77861 (Tin Oxide), Ci 77019 (Mica), Ci 61565 (D&C Green 6), Ci 47000 (D&C Yellow 11) Ci 77861 (Tin Oxide), Ci 77019 (Mica), Ci 61565 (D&C Green 6), Ci 47000 (D&C Yellow 11).

Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?