PIMP YOUR HALLOWEEN LOOK WITH DI

Mini-inspanning, Maximaal effect

Halloween lenzen zijn ideaal om de prijs van het beste (of engste ?) kostuum te winnen! Ga voor spooky witte ogen om je kostuum tot in de kleinste details af te werken, goed voor een realistisch en eng resultaat!

Een betoverende blik!

Need some dama in your life? Ga voor de Definition No. 126 Lashes van Eylure voor een buitengewoon volume en extra lengte om iedereen om je heen te laten schrikken. De ‘pointy’ style van de wimpers is zowel dramatisch als creapy!

Een hypnotiserende blik!

Creëer de meest intense en gevaarlijke ooglooks met de NYX Professional Make-up producten. De uitzonderlijk romige textuur van deze losse pigmenten maakt ze gemakkelijk om aan te brengen en te blenden. Dé finishing touch om jezelf te transformeren in een trendy skull of een bezeten non.

De vervloekte regenboog!

Dit make-up kit van Snazaroo is niet zo onschuldig als het lijkt en is ideaal om de duivel in jezelf op te wekken. Met dit kit creëer je gemakkelijk 50 verschillende make-up looks en is voorzien van een palet met 8 kleuren, een penseel, een spons en een gedetailleerde gids om jou en je kinderen te transformeren in kleine monsters!

Make-up sponsjes!

24 kleine sponsjes om je creativiteit te vrije loop te laten! 24 stuks die gemakkelijk te gebruiken zijn voor elke dag...en elke nacht!

The party is over

The party is over en de make-up moet er af. Wrijf dit jaar geen uren lang op je gezicht met watten, maar ga voor de April waterproof ontschminkingsdoekjes om in no-time weer jezelf te zijn!

Kies je hashtag

#Halloween