Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
SAINT ALGUE

Demeliss Titanium Black

Stijltang
Uitgevoerd in stijlvol zwart, anti-slip en zacht aanvoelend, je zult het geweldig vinden! Het wordt geleverd in een premium box met een hittebeschermende spray.
Beschrijving
De Demeliss Titanium stijltang heeft grote platen voor het snel stijlen van middellang tot lang haar. Bovendien heeft het een afneembare kam, ideaal voor het ontklitten van de lokken tijdens het ontkrullen.

Pas de ideale temperatuur aan volgens je haartype en de gevoeligheid van je haar van 150 tot 230°C. Op het LCD-display kunt je het verwarmingsvermogen aanpassen aan 5 instelbare temperaturen. De titanium coating beschermt je haar en garandeert een glad en langdurig kapsel. Je haar zal glanzender en zachter zijn.

Geniet van eenvoudige bediening dankzij het lange, roterende snoer van 2,3 meter. Voor optimale veiligheid heeft het toestel een automatische uitschakeling na 60 minuten.
Geniet van optimale hydratatie en efficiëntie tijdens het stijlen met de 5g/min continue stoomfunctie met hoog debiet en de 6 uitloopmondstukken. Om dit te doen, vult je gewoon het waterreservoir van 40 ml.
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?