SANYTOL. Desinfectie zonder bleekwater

Ik ga nodig hebben ...

Sanytol, het reine gebaar

Sanytol heeft een compleet productengamma, beschikbaar in drie verschillende categorieën binnen het huishouden: onderhoud, was en handhygiëne. Alles zonder bleekwater, dus de producten van Sanytol respecteren de veiligheid van het hele gezin en bieden efficiënte, praktische en makkelijk te gebruiken oplossingen. 

Waarom desinfecteren?

Eenvoudigweg om micro-organismen, schadelijk voor de mens en zijn omgeving, te elimineren. Om het verspreiden van ziektekiemen een halt toe te roepen en dus het risico op ziektes, zware en minder zware, te beperken kunnen we best onze omgeving desinfecteren. Want netheid en desinfectie zijn onontbeerlijk voor een goede gezondheid. 

Tips voor vloeren en andere oppervlakten

Alle oppervlakken, zeker die die in contact komen met de handen of met voedsel, zijn grote dragers van bacteriën en moeten vaak en goed schoongemaakt worden. Vloeren komen in contact met oa. schoenen, huisdieren,… en zijn eveneens bronnen van bacteriën van buitenaf. Het is dus aangeraden om deze wekelijks te desinfecteren. 

Tips voor de was

Wassen op lage temperatuur (30°) doodt geen ziektekiemen. Daarom wordt er dus sterk aangeraden om de was te desinfecteren met een desinfecterend middel speciaal voor de was. Denk maar aan keukenhanddoeken, keukensponsjes, baby- en kindtextiel, textiel voor huisdieren, sportkleding, ondergoed, beddengoed, handdoeken, gastendoekjes,…

Tips voor een goede handhygiëne

De belangrijkste drager van bacteriën zijn onze handen. Deze moeten meerdere keren per dag gewassen en gedesinfecteerd worden, liefst zo vaak mogelijk. Aanraken van handen, neus of mond met ongewassen handen kan je best vermijden. Handen was je het best met water en zeep gedurende zeker 30 seconden door goed te wrijven tussen de vingers en ook onder de nagels om zoveel mogelijk ziektekiemen te verwijderen. 

Kies je hashtag

#Sanytol #Homecare