Scholl GelActiv™ : de inlegzolen voor vrouwen

Platte schoenen en ballerina's

Ontworpen voor platte schoenen, zoals ballerina’s. Deze inlegzolen hebben extra demping en shock absorptie onder de hielen. Blijft goed op zijn plaats zitten en de tenen worden niet samengedrukt.

Pumps

Voor alledaagse schoenen met hakken tot 5,5 cm is deze inlegzool de juiste keuze. De zachte gel met ingebouwde steun voor de voetboog zorgt voor een lichtvoetig gevoel de hele dag lang. De extra demping bij de bal en boog van uw voet ondersteunt uw voet op een comfortabele manier.

Hoge hakken

Onze inlegzolen voor hoge hakken zijn speciaal ontworpen om uw voeten een stevig en comfortabel gevoel te geven. Gemaakt van een speciaal anti-slip materiaal dat voorkomt dat uw voet wegglijdt. De ultra zachte gel verlicht de druk op de bal van de voet en geeft extra comfort. Speciaal voor hakken boven de 5,5 cm. 

Open schoenen

Vooral in open schoenen is het belangrijk dat uw inlegzolen niet zichtbaar zijn. Daarom zijn onze inlegzolen voor open schoen transparant en extra dun. Het ultra-dun design voorkomt dat de  tenen samengedrukt worden.

Kies je hashtag

#Scholl #Voeten