#Bodycare

32 artikels

De voorjaarsrituelen van Di

De vogeltjes fluiten, de dagen worden langer: de mooie dagen staan voor de deur en de zoete belofte van de lente komt reeds piepen... Het nieuwe seizoen starten we graag met een schone lei. Daarbij mogen we niet vergeten dat niet alleen ons interieur aan vernieuwing toe is, maar ook ons lichaam... En dat is heel belangrijk! Door de dikke lagen kleding valt het misschien niet zo op, maar je lichaam heeft weldegelijk geleden tijdens de lange wintermaanden. Het wordt dus tijd om het opnieuw te verwennen en te vertroetelen, zodat het terug in optimale conditie is voor de zomer begint. Start dus snel weer met je goede gewoonten, met de handelingen die je huid en lichaam goed doen.

Meer info

Bruinen

Als het zomert, willen we maar één ding: met vakantie gaan en op het strand aan ons kleurtje 'werken'. Hier onze geheimpjes om je huid voor te bereiden op een kleurtje, om je bruine tint te behouden en te vermijden dat je verbrandt. 

Meer info

In the spotlight: de allerleukste beautybrands!

Hippe en trendy beautybrands, die je nergens anders vindt...
Di heeft ze voor jou! Ken je deze al?

Meet...

Meer info

Een stralende teint

Droom je van mooi gebruinde benen vanaf de eerste zonnestralen? Deze droom wordt werkelijkheid dankzij NIVEA Bronze Effect, een voedende lichaamsverzorging die voor een geleidelijke, natuurlijke bruining zorgt. Naast intense hydratatie, biedt deze lichaamsverzorging een natuurlijke goudbruine teint na slechts enkele dagen. Een must have als je wil schitteren van kop tot teen!

Meer info

WAAM

WAAM nodigt je uit om te genieten van de weldaden en de ongelooflijke rijkdommen van de natuur. Een assortiment puur plantaardige, zorgvuldig geselecteerde boters en oliën, hoofdzakelijk van de eerste koude persing. Elke olie en boter van WAAM kan puur of gemengd worden gebruikt, zoals je wilt. Je kunt zelf je schoonheidsproducten voor je huid en haar samenstellen.

Meer info

Peelen voor een nieuwe huid

Hoewel je het hele jaar door zou moeten peelen, is het nog nuttiger wanneer de zomer eraan komt. Tips and tricks, wij geven je de juiste reflexen!

Meer info