#Homecare

17 artikels

SANYTOL. Desinfectie zonder bleekwater

SANYTOL, expert in desinfectie zonder bleekwater, ontwikkelde unieke formules om het gehele huis te ontsmetten en de aanwezige bacteriën, virussen en schimmels uit te schakelen. Zonder bleekwater, dus geen gevaar op vlekken of verkleuring, respect voor ondergrond en huid én met een aangename geur. 

Meer info

IDEAL, alles-in-één

Ontdek nu IDEAL ‘ALLES-IN-EEN’, een gamma textielverven in poedervorm klaar voor gebruik en al werkzaam vanaf een wastemperatuur van 30°C. Eén enkel zakje bevat alle nodige componenten (kleurstof, fixeermiddel en zout). Opensnijden bovenaan en eenvoudigweg direct rechtop in de wastrommel plaatsen tussen het te kleuren textiel.

Wie zei dat thuis textiel kleuren moeilijk was? 

Meer info

Blaas je garderobe nieuw leven in!

Dit jaar neem je geen genoegen met een grote lenteschoonmaak. Het kriebelt om je hele garderobe onder handen te nemen!

Gelukkig is het nu een koud kunstje om textiel op te frissen of een metamorfose te geven.

Meer info

Ecologisch schoonmaken met Frosch

De lenteschoonmaak is dit jaar groen en gezond!

Voor de grote lenteschoonmaak thuis denk je dit jaar ook aan het milieu ! Dankzij de ecologische producten van Frosch, kun je nu optimaal reinigen met respect voor je gezondheid en de familie. Ze zijn niet alleen ecologisch, maar ook net zo efficiënt als traditionele producten.  Bevestigd door het Ecolabel!

Meer info

I <3 mijn kleerkast

Een overvolle kleerkast, maar niks om te dragen? Een typisch vrouwelijk probleem! De kunst is om je eigen styliste te worden: doe weg wat niet (meer) bij je past en geef ruimte aan de combinaties die je zo uit je kast kan plukken. Hoe lukt dat in in zeven stappen?

Meer info

Zo wordt alles mooier: jij, je huis... én het milieu!

Dankzij deze tips zorg je even goed voor onze planeet als voor jezelf!

Meer info