#Skincaretips

20 artikels

MASKERS: voor een extra boost!

Als je huid net iets meer zorg nodig heeft dan je dagcrème biedt, kan een masker daarvoor zorgen: meer vocht, meer voeding, meer ontspanning...  Door het juiste masker te kiezen, geef je je huid exact de boost die ze nodig heeft. 

Meer info

Waarom je NOOIT de dagcrème voor de nacht mag gebruiken en versa

Waarom heb je een dag- en een nachtcrème nodig? Omdat je dan het bioritme van je huid volgt, met een duidelijke dag- en nachtcyclus. En dat betekent dat ze ’s morgens andere noden heeft – en dus een andere crème nodig heeft - dan ’s avonds. Daarom is het dus belangrijk om én een dag- én een nachtcrème te gebruiken: die doen namelijk verschillende dingen.

Meer info

Welke nachtcrème past bij mij?

Met een nachtcrème op maat van je huid worden die uren slaap elke nacht een echte beautysleep. Welke werkt het beste voor jou? 


Lees ook: Welke dagcrème past bij mij? en Waarom je NOOIT je dagcrème voor de nacht mag gebruiken en vice versa.

Meer info

Test: welk huidtype heb ik?

Je gezichtsverzorging moet afgestemd zijn op je huidtype, maar hoe weet je eigenlijk welk huidtype je hebt? Bekijk in dit artikel de verschillende huidtypes met hun eigenschappen, check welke kenmerken het meeste bij jou passen en je kent het antwoord!

 

Lees ook: Welke dagcrème past bij mij? - Welke nachtcrème past bij mij? - Waarom je NOOIT de dagcrème voor de nacht moet gebruiken en vice versa

Meer info

Een stralende huid in 5 stappen

Iedereen droomt van een natuurlijk stralende huid, zonder rode vlekken of onvolkomenheden. Maar door de talloze invloeden van buitenaf die je huid elke dag te verduren krijgt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan! Nochtans is het geheim van een zuivere huid die straalt van gezondheid niet ingewikkeld. Een paar eenvoudige, snelle stappen volstaan! Di zet ze voor jou op een rijtje. 

Meer info

Welke dagcrème past bij mij?

Te droog, een beetje vaal, vermoeide trekken, liever bio... Welke dagcrème past bij jouw huid en jouw lifestyle?

 

Lees ook: Welke nachtcrème past bij mij? en Waarom je NOOIT de dagcrème voor de nacht mag gebruiken en vice versa.

Meer info