SelfGel: gel polish voor thuis

Pretty Easy

Creëer in een handomdraai prachtige nagels. Met SelfGel van ProNails kan je dit nu ook thuis.
Dankzij de handige tutorials ontdek je stap voor stap hoe je dit helemaal zelf kan doen. Ontdek alle filmpjes op www.selfgel.be.
Het enige wat je nu nog hoeft te doen is genieten van een lang houdbare prachtige kleur op je nagels.

30 kleuren om uit te kiezen

Voor welke kleur ga jij? SelfGel bestaat uit 4 seasonal kleuren en 26 basiskleuren die nooit mogen ontbreken in je collectie. Ga jij voor een nude tint? Een girly pink? Hot red of ga jij voor een intens donkere kleur? Aan jou de keuze. Voor welke kleur je ook gaat, het resultaat zal verbluffend zijn. Geniet ervan!

SelfGel StarterKit

Ready? Set. SelfGel! Alles wat je nodig hebt om van start te gaan in een handige kit. De StarterKit van SelfGel bevat alle producten en vijlen die je nodig hebt om te beginnen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het kiezen van je favoriete kleuren. En vergeet ook de LED-lamp niet. Deze kan je apart aankopen.

SelfGel LED-lamp

Speciaal voor de SelfGel heeft ProNails een betaalbare LED-lamp ontwikkeld die je gemakkelijk thuis kan gebruiken. 1 druk op de knop en 60 seconden later is jouw SelfGel perfect uitgehard. Deze LED-lamp is essentieel voor de perfecte finish van jouw manicure.

Create your own style

Zorg voor een persoonlijke twist op jouw favoriete kleur! De stamping kit zal zorgen voor dat extraatje waar je nog naar opzoek was. Het is gemakkelijk en snel aan te brengen en het kan op eender welke kleur. Wat wil je nog meer?

LongWear by ProNails

In 3 stappen perfect gelakte nagels. Start. Kleur. Finish. Zonder lamp. LongWear van ProNails houdt 2 keer langer dan een gewone nagellak. De LongWear is nu ook verkrijgbaar bij Di.

Handverzorging voor een professionele finish

De perfecte kleur op je nagels verdient een perfecte canvas. Verzorg je handen en nagels met de juiste producten en je manicure zal stralen als nooit tevoren. Speciaal voor Di selecteerde ProNails de musthave nagel- en handverzorgingsproducten. Gun je handen een professionele touch. Je zal nooit nog iets anders willen.