Silky Secret van Kneipp

Natuurlijke ingrediënten

De Kneipp Silky Secret verzorgingsproducten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en plantenoliën. De melkproteïnen hydrateren en werken kalmerend. De zijdeboombloesem heeft een bijzondere milde geur met een rustgevende werking.

Douchen - Kneipp Silky Secret douchecrème

Deze voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesem-extract ondersteunt de natuurlijke hydratatie van je huid. Ervaar het gevoel van een zijdezachte streling op je huid. Een studie* bevestigt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand wordt gehouden.

*Onafhankelijk testinstituut: Gebruik Kneipp® crème douche. 

Baden - Kneipp Silky Secret Badcrème

Deze exclusief voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract  verzorgt je huid intensief. Ervaar het  “Cleopatra” gevoel van een zijdezacht melkbad.

Gebruik: voor gebruik goed schudden. Voor een vol bad 2 dopjes badcrème toevoegen aan het stromende water. Dopje na gebruik schoonmaken. Watertemperatuur: 36 - 38°C. Duur van het bad: 15-20 minuten.

Verzorgen – Silky Secret Body lotion

Deze exclusief voedende formule met melkproteïnen en zijdeboombloesemextract verzorgt je huid intensief. De lichte textuur is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Ervaar het gevoel van een zijdezachte streling op je huid. 

Kneipp Nature’s expert

* Zonder conserveringsmiddelen

* Zonder paraffine, siliconen en minerale oliën

* Huidverdraagzaamheid bevestigd door dermatologen

* Kneipp respecteert het welzijn van mensen en dieren

Kies je hashtag

#Kneipp #Natural #Bodycare #Bath&Shower