The Balm : een glamoureus retroprogramma

timeBalm Concealer

Een anti-rimpelcorrector waarmee je wallen en imperfecties in de huid wegwerkt. Zijn formule met vitamines, sojaolie en fosfolipiden bindt de strijd tegen de milieuvervuiling in alle zachtheid aan.

Nude Tude, Matte shadow

Een heerlijk en schitterend oogschaduwpalet, met 12 kleuren die elk bij een stemming of temperament passen: brutaal, gesofisticeerd, afstandelijk, sexy, snobby, ernstig … De satijnachtige textuur verheldert en definieert de blik, met een nude of daarentegen opvallende afwerking, afhankelijk van de gebruikte kleur.

Balms Away

Een reinigingsproduct in crèmevorm om met je vingers op het ooglid aan te brengen en vervolgens weg te nemen met een watje. De zachte en delicate structuur past zich perfect aan de gevoelige huid aan zonder ze kwetsbaar te maken, en beschermt de oogcontour.

 

Stainiac

Een heerlijk palet om wangen en lippen met een toefje roze te kleuren. De geltextuur, aangeboden in glossvorm, belooft een delicate en transparante afwerking.

Cheater mascara

Zoals zijn naam al doet vermoeden, geeft deze “bedrieglijke” mascara de ogen een verbluffend volume. De formule zonder parabenen of sulfaten, maar verrijkt met Panthenol, beschermt de wimpers. 

Kies je hashtag

#TheBalm #EnkelbijDi #Makeup