Tutorial gezichtsverzorging voor thuis

1) Reinig de huid diepgaand

Eerste stap: reinig de huid op een juiste en zachte manier! Kies voor een reinigende melk of olie om je gezicht te verfrissen en restjes en vervuiling te verwijderen. Ga daarna voor een diepgaand reinigende gel. Je huid zal perfect gereinigd zijn!

2) Zachte peeling

Gebruik een peeling om je teint te verfrissen en te doen stralen. Dode huidcellen verwijderen is een onmisbare stap voor een nieuwe huid!

3) Een gezichtssauna thuis

Wat heb je nodig? Een handdoek, een grote kom en warm water. Ga comfortabel zitten, bind je haar samen en doe enkele druppeltjes etherische olie van je keuze in het warme water. Leg daarna je handdoek op je hoofd en ga met je gezicht boven de kom zitten. Zo krijgt je gezicht een sauna van 5 tot 10 minuten, gewoon bij je thuis!

4) Leg een masker

Laat het masker van je keuze 15 tot 20 minuten inwerken. Zo krijgt je huid alles wat ze nodig heeft. Door de huid te verzachten, gaat ze weer stralen, wordt ze gehydrateerd en ziet ze er goed uit. En je kunt ook de geur kiezen!

5) Breng een serum aan

Na het masker komt het serum. Giet enkele druppels van je favoriete serum in je handpalm en breng ze aan op het gezicht, de hals en het decolleté. Voor een diepgaand gehydrateerde, soepele en volle huid en een stralende teint!

6) Vergeet niet te hydrateren

Laatste stap! Verwarm voor een optimale hydratatie de voedende crème of olie tussen de handen en masseer je gezicht van boven naar beneden en naar de buitenkant van het gezicht toe (eventueel met een massagerol in kwarts). Tip: brand een kaarsje om het extra ontspannend te maken!

Kies je hashtag

#Makeup