Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
ULTRA DOUX

Zonder uitspoelen Conditioner Avocado olie en karitéboter - Zeer droog of kroezend haar

Conditioner
Deze conditioner biedt zowel voordelen voor de planeet als voor je haar. Dankzij deze unieke formule moet je haar niet langer uitgespoeld worden, wordt het 4x meer verzorgd en is er 0 waterverspilling.
Beschrijving
De Ultra Doux No Rinse Conditioner biedt zowel voordelen voor de planeet als voor je haar. Dankzij deze unieke formule moet je haar niet langer uitgespoeld worden, wordt het 4x meer verzorgd en is er 0 waterverspilling.
De Ultra Doux No Rinse Conditioner biedt een unieke oplossing voor je haar en de planeet. Dankzij de gloednieuwe formule moet je je conditioner en de bijhorende verzorging niet langer uitspoelen. De luchtige, crèmige verzorging wordt bovendien onmiddellijk door het haar geabsorbeerd zodat het niet vettig wordt. Resultaat? Je haar wordt 4x meer verzorgd, zonder te verzwaren en zonder waterverspilling. Ultra Doux is gecertificeerd door Cruelty Free International.
Bevat 200 ml.
Gebruiksadvies
  • Na je shampoo een kleine hoeveelheid aanbrengen op nat haar, van halverwege de lengten tot in de punten. Niet uitspoelen.
  • Was je handen. Drogen en stylen zoals u gewend bent, met of zonder haardroger.
Kenmerken
4x meer gevoed haar, zonder het haar te verzwaren.
Ingrediënten
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?