JOUW STAR MASCARA

Ik ga nodig hebben ...

KRUL & LENGTE

De False Lash Bambi Eye mascara zal je wimpers krullen en verlengen voor een onmiddelijk bambi-ogen effect.
De korte borstelhaartjes van de False Lash Bambi Eye borstel omhullen je wimpers voor een uitbundige krul terwijl de lange borstelhaartjes ze verlengen van aanzet tot de puntjes!
Zet je blik nog extra in de verf met de zwarte Matte Signature eyeliner.

INTENS VOLUME

De zijdezachte formule van de Paradise mascara, verrijkt met verzorgende castorolie, maakt de wimpers zacht als veertjes, zonder klontjes.
Het borsteltje, dat superzacht is dankzij de vele kleine haartjes, en de formule zijn gemaakt om alle wimpers te omhullen en intens volume te geven, al vanaf de eerste laag. Het volume kan nog intenser opgebouwd worden door meerdere laagjes aan te brengen.

VOLUME & SEPARATIE

De Volume Million Lashes mascara spreidt de wimpers voor een waaier-effect. De formule verrijkt met olie verzorgt de wimpers en zorgt voor een mooi volume en spreiding, zonder klontjes.

FALSE LASH EFFECT

De False Lash X-Fiber mascara heeft een two-step formule om het meest intense false lash effect te bereiken: Stap één is een volumineuze zwarte primer elke wimper verdikt en volume geeft. Het tweede borsteltje is verrijkt met 20X meer vezels (dan de klassieke Superstar mascara) en zorgt voor extreme lengte.

Kies je hashtag

#Makeup #Loréal