Inspiratie

44 artikels

Metallic Eye by L’Oréal Paris

Gebrek aan inspiratie voor een feestelijke make-up? Dit jaar is het de beurt aan L’Oréal Paris om ons de belangrijkste make-uptrend voor Kerstmis uit de doeken te doen. Het merk stelde een uitgesproken, schitterende en vooral verleidelijke look samen: Metallic Eye, de perfecte look voor een intense blik, glamourlippen en schitterende ogen.
Wanneer u dit jaar in de kijker wilt lopen is de metallic make-up een absolute must. Vibrerende kleuren en aangename texturen zijn maar enkele van de argumenten om deze metallic look de uwe te maken.
En we helpen graag een handje: hierbij vindt u de stappen die u moet volgen om een professionele Metallic Eye-look te creëren. Starten maar!
Meer info

Rimmel #REDTOPARTY beauty look

Het wordt dit jaar een andere Kerst dan normaal, maar dat betekent niet dat jij niet kan stralen! Ontdek de Rimmel #redtoparty selectie van mooiste beauty producten voor een feestelijke Kerst look! Zo ben jij in no-time ready to jingle!
Meer info

Max Factor's feestdagen look

Creëer tijdens de feestdagen een divine look geïnspireerd op de nieuwste mascara van Max Factor, Divine Lashes. In combinatie met andere iconische Max Factor producten creëer je in slechts een paar stappen een stralende, glamourous look. Lees snel verder hoe je deze look eenvoudig thuis maakt!
Meer info

Feestelijke make-uplook

Iedereen wil er top uitzien voor de feesten en heerlijke momenten doorbrengen met zijn of haar dierbaren. Agathe stelde daarom een kerstmake-up samen met verschillende producten die bij Di beschikbaar zijn. Bekijk de verschillende stappen van deze superlook die u zelf bij u thuis kunt realiseren.
Meer info

Vier eindejaar met Di!

De winter en dus ook de feestdagen komen zachtjes dichterbij: glitters, slingers, warme chocolademelk,... Wie winter zegt, zegt plezier: doe jezelf maar ook anderen plezier. En wie beter dan Di kan de mooiste en de feestelijkste geschenksets voorstellen?
Meer info

Geschenkideetjes voor kinderen

Zowel groot als klein telt ongeduldig af naar de feestdagen. Bij Di vind je geschenksets voor hem of voor haar, om uzelf of iemand anders plezier te doen. Maar uiteraard vergeten we de kinderen niet. En wie Kerstmis zegt, zegt cadeautje. Ontdek onze ideetjes voor het perfecte geschenk.
Meer info

Geschenkideetjes volgens prijs

De winter en dus ook de feestdagen komen zachtjes dichterbij: glitters, slingers, warme chocolademelk, ... Om je dierbaren te verwennen heb je niet per se een groot budget nodig. Daarom stelt Di je een aantal geschenken voor die minder dan 10€, 15€, 20€ et 30€ kosten! Deze leuke verrassingen tegen kleine prijsjes zijn ideaal om als attentie te geven of als extraatje bij een ander cadeau.
Meer info

Geschenksets voor mannen bij Di

Bij Di bieden we geschenksets aan voor haar ... maar ook voor hem! Specifieke producten voor de baard, parfums en verzorgingsproducten die elke man plezier doen!
Ontdek complete assortimenten van verzorgingsproducten voor het stylen, wassen, ontwarren, parfumeren, hydrateren en voeden van baarden en snorren. Maar ook douchegels, shampoos, deodorants en gezichtsverzorgingsproducten voor een geslaagd ochtendritueel.
Meer info

Tutorial gezichtsverzorging voor thuis

Heeft je schoonheidsspecialiste haar deuren gesloten en wil je jezelf toch eens goed in de watten leggen? Heel goed! Maak het jezelf comfortabel en hou je klaar voor een cocooningsessie bij jou thuis. Tijd voor een aangenaam momentje voor jezelf en een gezichtsverwenning die een schoonheidssalon waardig is! Volg de verschillende stappen voor een perfecte huid en een lichaam in topvorm! Kortom, voel je goed met Di!
Meer info

6 eenvoudige halloweenlooks

Het is bijna Halloween! Ben je klaar om deze huiveringwekkende avond te trotseren? Di helpt je op weg en selecteerde voor jou 6 looks die je gemakkelijk thuis kunt nadoen met producten die al even duivels als glamoureus zijn. Neem snel een kijkje … als je durft!
Meer info