Inspiratie

25 artikels

Dat ruikt naar… Zomer!

Als het weer niet mee zit, moeten we zelf zomer maken! Kies resoluut voor de meest exotische geuren en waan jezelf heel even in tropische oorden... Wie weet helpt de wet van aantrekkingskracht zelfs de wolken te doen verdwijnen ;)
Meer info

Terug naar goede gewoonten

Je even laten gaan tijdens de vakantie? Het is tijd om je oude goede gewoontes te hernemen en vooral om water te drinken! Ontdek hier de voordelen en het belang van water te drinken..
Meer info

9 goede beauty voornemens voor 2019

New year, new you? Akkoord, in de praktijk verandert een nieuw kalenderjaar weinig. Heel weinig. Maar voel jij je net als ons tóch gemotiveerd om enkele veranderingen door te voeren, dan hebben wij alvast 9 goede beauty voornemens voor je!
Meer info

6 x Cadeau ideetjes voor iedereen

Voor jong en oud, voor hem en voor haar: bij Di vind je een passend cadeau voor iedereen. Kies voor een van de vele geschenksets of ga voor een persoonlijke aanpak en stel zelf een box samen in de winkel! Onze medewerkers staan steeds klaar met goede raad en beautyadvies om de eindejaarsfeesten nóg mooier te maken...
Meer info

In the spotlight: WAAM

WAAM cosmetics is een beauty
brand dat de rijkdom van verschillende culturen combineert met de kracht van de natuur. Elk product is geïnspireerd op beautyrituelen van over de hele wereld.
Meer info

In the spotlight: Missguided

Missguided ken je misschien als een sterk modemerk voor the next generation, vrouwen die zich sterk én vrouwelijk voelen. Maar Missguided is meer dan dat: het populaire merk lanceerde recent supercoole en sparkling parfums en bodymists.
Meer info

De Di cadeau dozen zijn er!

Kerstmis, dat is gezellig samenzijn en heerlijk eten, maar ook heel veel voorbereiding. En al die cadeautjes voor onder de kerstboom, die pakken zichzelf niet in. Of toch wel? Vanaf nu vind je bij je Di winkel* heel wat opties om je cadeautjes opperbest te presenteren.
*niet online beschikbaar
Meer info

Ikoo: zelfverwarmende haarmaskers, klaar voor gebruik

Lang haar, moeilijk te verzorgen? Ikoo maakt je leven een stukje makkelijker. Dit masker in de vorm van een gebruiksklare wrap zit boordevol actieve bestanddelen die je haar doen stralen. Kies uit Hydrate & Shine, Detox & Balance of Protect & Repair. Je lokken zullen je dankbaar zijn!
Meer info

Summerproof met je –tijdelijke- tattoo

Al ontdekt hoe hip en happening (tijdelijke) tattoo’s zijn ? Vijf ideetjes om je look helemaal af te maken met een matching tijdelijke tattoo!
Meer info

I love papa!

Papa, je bent niet alleen de liefste... maar ook de sportiefste, stoerste en best verzorgde vader van de hele wereld!
Meer info