Inspiratie

34 artikels

🎁 Vaderdag komt steeds dichterbij! Allerlei geschenken tegen de beste prijzen!

Vaderdag komt steeds dichterbij! Vind het ideale cadeau voor jouw super papa, schoonvader, grootvader én alle andere mannen in je leven die je graag extra in de watten wil leggen! Een parfum? Een gezichtsbehandeling of een aftershave? Je vindt het ideale geschenk in jouw Di winkel én op di.be!
Meer info

Test : Vind jouw ideale lippenstift

Fan van een felle of een iets discretere kleur? Maar je weet niet wat bij jou past? Afhankelijk van jouw karaktereigenschappen en voorkeuren vinden wij dé ideale lippenstift voor jou! Bovendien wacht er nog een leuke verrassing op jou!

Meer info

Crêpé de chignon

Wat is er chiquer en eleganter dan een piekfijne dot? Maak in een handomdraai een feestelijk kapsel !
Duur: 10 minuten
Haartype: middel tot lang haar
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
Meer info

Feesthaar

Een mooie, romantische vlecht of een hoge retrodot … Vind inspiratie om de ster van de eindejaarsfeesten te worden! Ga voluit voor een romantische look met mooie golven en een nonchalante vlecht in een kroon. Jij wordt de koningin van het feest!
Duur: 20 minuten
Haartype: middel tot lang haar
Moeilijkheidsgraad: matig
Meer info

Back to the groovy 70's!

Ga deze feestdagen voor een underground disco vibe en creëer een glamoureuze maar toch feestelijke look. Graphic eyeliner, glittery eyes en gedefinieerde lippen: alles wat je nodig hebt om terug in de tijd te gaan, naar de jaren 70!
Ontdek onze nieuwe producten en bestellers, perfect voor een eindejaars make-up look, zoals de epic ink eyeliner, face & body glitter én onze befaamde lippenstift! Creëer een look die bij jouw past en voeg dat tikkeltje extra glitter toe voor een verblindend effect.
Meer info

Gliter look

Je hebt nooit genoeg glitter in je leven, wees niet bang en laat je helemaal gaan voor de feestdagen. Ontdek de verschillende stappen om deze adembenemende make-up look te bereiken!
Meer info

Grafische Look April

Een tijdloze look, een trendy look of een look die de show steelt? Het antwoord is: een smokey eye! Creëer deze festive make-up look in slechts enkele snelle stappen.
Meer info

Look Halloween L'Oréal Paris

L'Oréal Paris presenteert twee griezelige Halloween looks voor het jaar 2019. De looks zijn makkelijk na te bootsen met make-up producten die je doorheen het jaar kan gebruiken. Welk personage kies jij? De spook bruid of de beroemde Catwoman? Maak je klaar voor de donkerste nacht van het jaar.
Meer info

How to : Feline Halloween tutorial

Ready for Halloween? Met de cat-look steel jij de show! In deze tutorial nemen we je stap voor stap mee, zodat ook jij deze look helemaal kunt rocken!
Meer info

Dat ruikt naar… Zomer!

Als het weer niet mee zit, moeten we zelf zomer maken! Kies resoluut voor de meest exotische geuren en waan jezelf heel even in tropische oorden... Wie weet helpt de wet van aantrekkingskracht zelfs de wolken te doen verdwijnen ;)
Meer info