Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
SOLINOTES
Reviews

Freesia

Eau de Parfum
Merk
SOLINOTES
Reviews

Freesia

Eau de Parfum
  • € 17,00

Levering

  • € 17,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Wek je emoties op met Freesia, een lichtgevend parfum met fruitige accenten om je levensvreugde naar boven te halen.
Een bloemenboeket is samengesteld als een zonnestraal. Het bloemige hart van Freesia, samengesteld uit witte bloemen, wordt verlicht door de basisnoten van Osmanthus en Sandelhout. De fruitige topnoten van perzik, peer en mandarijn maken het lichtgevend.
De Solinotes moodbooster collectie wekt de zintuigen en emoties op. Een palet van geuren voor een onverwachte boost van energie. Super-ingrediënten om voor jezelf te zorgen! Het is meer dan een geur.
Onze producten worden ontwikkeld onder het Clean Beauty label en zijn PETA gecertificeerd. Ontdek de geuren die je wilt, zonder de ingrediënten die je niet wilt. Spuit goede vibraties!
Gebruiksadvies
Breng onze parfums aan op de polsslagpunten van uw lichaam die de meeste warmte afgeven, de strategische plaatsen waar de huid straalt en haar verspreidingsvermogen ontwikkelt. Bijvoorbeeld, aan de binnenkant van de polsen, nek, nek of achter de oren...
Bovendien zal een goed gehydrateerde huid de geur beter vasthouden en langer verspreiden! En het is dan dat deze geur zijn volle dimensie krijgt en het is je lichaam dat het vertelt.
Kenmerken
Ingrediënten
Alcohol Denat. (S.D. Alcohol 40-B), Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Geraniol, Citral.
Inhoud
50 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?