Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Blog

Inspiratie 

🎁  Vaderdag komt steeds dichterbij! Allerlei geschenken tegen de beste prijzen!

Vaderdag komt steeds dichterbij! Vind het ideale cadeau voor jouw super papa, schoonvader, grootvader én alle andere mannen in je leven die je graag extra in de watten wil leggen! Een parfum? Een gezichtsbehandeling of een aftershave? Je vindt het ideale geschenk in jouw Di winkel én op di.be!

Inspiratie 

Fijne Moederdag

Moederdag nadert snel en het is tijd om een cadeau te bedenken om je moeder te laten zien hoeveel je van haar houdt. Bij Di's vind je vele cadeau-ideeën voor Moederdag!

Hier zijn enkele van onze favoriete ideeën


Nieuw 

 Nutri-Active hydrateert je huid met een natuurlijke boost

Cattier innoveert met een gloednieuwe hydratatieroutine voor je gezicht

Trends 

Bruiloft trends 2022Na een aantal jaren van grote liefde, komt eindelijk het huwelijksaanzoek en hebt u JA gezegd ! De voorbereidingen zijn begonnen, u hebt het thema gekozen, de jurk, maar de grote dag komt snel en u bent op zoek naar inspiratie voor de perfecte look. U bent op de juiste plaats terechtgekomen ! Onze make-up experts van Di hebben de perfecte look voor u geselecteerd volgens de trendy thema's voor 2022!


Nieuw 

Klaar om te twirlen?

Twist Up the Volume 2-in-1 Lengthening Mascara geeft je lengte en volume dankzij het borsteltje met twee standen.

Het transformeerbare plastic borsteltje geeft uw look een onmiddellijke twist:
Positie 1, verlengd borsteltje: rekt en separeert de wimpers één voor één om lengte toe te voegen
Stand 2, versmald borsteltje: geeft een overdreven volume aan alle wimpers

Inspiratie 

Onze speciale carnaval selectie


Ontdek hoe je jezelf of je kleintjes in de spotlight kunt plaatsen voor carnaval! Glitter, felle kleuren en plezier voor jong en oud! 🎭

Ontdekking

Het beauty product dat je nodig hebt volgens je sterrenbeeldNieuw 

Wat is de Florena innovatie?

Fermentatie is een krachtig natuurlijk transformatieproces dat technologie, innovatie en natuur combineert : het transformeert en verbetert de eigenschappen van natuurlijke ingrediënten die door het fermentatieproces worden omgezet in krachtigere voedingsstoffen voor jouw huid. De gefermenteerde ingrediënten hebben ook een sterke antioxiderende werking die helpt bij het bestrijden van vrije radicalen.

Inspiratie

Een geschenk voor haar

Wie feest zegt, zegt cadeautjes… En bij iedereen rijst ongetwijfeld de vraag: wat ga ik haar dit jaar geven? Geen paniek, Di is er om u te helpen!
Di selecteerde een aantal geschenken voor elk budget.
Vraag raad aan de beautyconsulente in de winkel, zij staat u met plezier bij. OF ga naar di.be voor meer informatie.

Inspiratie

4 geschenkideetjes voor HEM

Kerstmis staat voor de deur en dat is dé gelegenheid om HEM te verwennen. ❤ Omdat het niet altijd vanzelfsprekend is om het juiste cadeau te vinden, helpt Di een handje met 4 inpakklare ideetjes 🎁🎄 In de winkel of op Di.be vindt u ongetwijfeld de geschenkset waarmee u zal scoren!