Nieuwigheden

12 artikels

Nieuw en exclusief bij DI

Rude Cosmetics is het nieuwste en coolste merk uit LA. Een reeks van must have, hoge kwaliteit, betaalbare make-up, nieuw en exclusief voor DI! Verzamelbare verpakkingen, brutale namen en briljante thema's zorgen ervoor dat je je fantasie de vrije loop laat en je make-up het woord voert. Wees jezelf en wees trots want je draagt MAKEUP MET EEN ATTITUDE!
Meer info

Nieuw: Rude Cosmetics bij Di!

Rude Cosmetics, dat is meer dan alleen make-up… It's an attitude! Dit merk recht uit L.A., is een enorm succes op sociale media en biedt de meest cutting edge producten aan budgetvriendelijke prijsjes. We love! Dit zijn enkele van onze favorieten:
Meer info

Juni bij Di

Goed nieuws voor de fans van NYX Professional Makeup, de beste geschenktips voor papa en je zomerse essentials: ontdek hier het Di nieuws van juni!
Meer info

Deze maand bij Di

De leukste nieuwigheden, die ontdek je bij Di! Deze maand op het programma: héél wat nieuwe make-up, skincare in avant-première en de beste cadeau-ideetjes voor elke mama.
Meer info

Nieuw bij Di in April

Onze favoriete nieuwe mascara's, de zomerse make-up van Sunkissed en het nieuwe gamma skincare van April: dit zijn de nieuwigheden die je moet ontdekken bij Di deze maand!
Meer info

Nieuw in maart!

Het is maart en we durven wedden dan we niet de enigen zijn die halsreikend uitkijken naar de lente! En een nieuw seizoen, dat brengt automatisch heel wat beauty-nieuwigheden met zich mee. Lees mee...
Meer info

Nieuw in februari

De leukste nieuwigheden, die vind je bij Di! Deze maand nieuw in onze rekken: een make-up quick fix, een nieuwe foundation van NYX Professional Makeup, ecologische tandenborstels, "schone" haarverzorging en de intrede van skincare van Neutrogena!
Meer info

Deze maand bij Di

Een nieuw jaar, da's een schone lei. Of jij nu wil stralen met een nieuwe look, gezonder wil gaan leven of je lekkerder in je vel zou voelen met een paar kilootjes minder - met een positieve, zelfzekere attitude maak jij in 2019 al je doelen waar. Yes you can!
Meer info

Welkom bij Milani

Diverse culturen zijn de nummer één inspiratiebron voor Milani’s on-trend en high performance producten die in luxueuze verpakkingen en aan een geweldige prijs worden aangeboden. Milani brengt verandering in het huidige beauty landschap dankzij het aanbod van innovatieve producten met een hoge kwaliteit en een brede multiculturele uitstraling. Milani is betaalbare luxe make-up. Het merk biedt oplossingen die je schoonheid en je eigenheid vieren. Welkom bij Milani.
Meer info

s. Oliver Black Label Women en Men!

Zwart en wit: tegenstrijdig en tegelijkertijd ook perfecte metgezellen van elkaar. Een gevestigd duo dat nooit verveelt. Een klassieke kleurencombinatie die pure elegantie belichaamt, een duidelijk statement in al haar eenvoud.
Casual maar zeer sophisticated, een toegankelijke gelegenheidsgeur zonder aanwezig te zijn. De nieuwe favoriet voor degene die graag indruk maakt zonder te schreeuwen. Jij hoeft aandacht niet te stelen, jij trekt subtiel de aandacht naar je toe.
Meer info