Nieuwigheden

17 artikels

Nieuw bij Di in oktober

Tijd om over te schakelen naar een herfstlook! De nieuwe producten van Di deze maand kunnen je daarbij helpen. Denk aan de nieuwe herfstkleuren voor uw haar, de nieuwe make-up collectie van Karl Lagerfeld, nieuwe geuren van Pepe Jeans. Daarnaast hebben we ook 'groene' alternatieven om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.
Meer info

NIEUW: GARNIER BIO

Al 115 jaar speelt Garnier een pioniersrol in het gebruik van producten van plantaardige oorsprong. Ook in 2019 blijft Garnier de grenzen van de natuurlijkheid verleggen door huidverzorgingen met biologisch certificaat, geïnspireerd op de kennis van kruidenspecialisten, beschikbaar te maken voor iedereen.
Meer info

Karl Lagerfeld X L'Oreal Paris

Twee iconische merken uit Parijs lanceren samen een make-up collectie: Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris, een collectie doordrongen van vrouwelijke tinten en een torenhoog rock-chic gehalte.
Ontdek de limited edition collectie vanaf nu bij Di!
Meer info

Nieuw bij Di in september

Back to school! Wat zou je zeggen als het mogelijk was om altijd dat vakantiegevoel te behouden, zelfs op de werkvloer? Met de nieuwigheden van September bij Di is het mogelijk! Het nieuwe GlissKur-gamma, de nieuwe lippenstift van L’oreal Paris en vele andere producten zullen je aangenaam verrassen.
Meer info

Nieuw en exclusief bij DI

Rude Cosmetics is het nieuwste en coolste merk uit LA. Een collectie betaalbare musthaves van hoge kwaliteit! Nieuw en exclusief bij DI! Unieke verpakkingen, leuke namen en unieke thema's zorgen ervoor dat je je fantasie de vrije loop laat en je make-up het woord voert. Wees jezelf en wees trots want je draagt MAKEUP MET EEN ATTITUDE!
Meer info

Nieuw: Rude Cosmetics bij Di!

Rude Cosmetics, dat is meer dan alleen make-up… It's an attitude! Dit merk recht uit L.A., is een enorm succes op sociale media en biedt de meest cutting edge producten aan budgetvriendelijke prijsjes. We love! Dit zijn enkele van onze favorieten:
Meer info

Nieuw bij Di in juni

Ook in juni hebben we een hoop nieuwigheden en leuke promoties om te ontdekken bij Di. Uitgelicht: de lancering van het merk Rude Cosmetics!
Meer info

Juni bij Di

Goed nieuws voor de fans van NYX Professional Makeup, de beste geschenktips voor papa en je zomerse essentials: ontdek hier het Di nieuws van juni!
Meer info

Deze maand bij Di

De leukste nieuwigheden, die ontdek je bij Di! Deze maand op het programma: héél wat nieuwe make-up, skincare in avant-première en de beste cadeau-ideetjes voor elke mama.
Meer info

Nieuw bij Di in April

Onze favoriete nieuwe mascara's, de zomerse make-up van Sunkissed en het nieuwe gamma skincare van April: dit zijn de nieuwigheden die je moet ontdekken bij Di deze maand!
Meer info