FAQ

 • Mijn kaart gestolen of verloren, hoe kan ik een nieuwe krijgen?

  Je kan contact opnemen met onze klantendienst via het contactformulier of je naar één van onze winkelpunten in je buurt begeven.

 • Wat is mijn voordeel met mijn My Favourite Beauty Card ?

  My Favourite Beauty Card van Di betekent een korting van 5% gedurende het ganse jaar. Elke 3 aankopen ontvang je -5% van de totale waarde van je gecumuleerde aankopen (uitgezonderd aankopen waarop reeds een promotie of aanbieding van toepassing is). Het volstaat om de kaart bij elke aankoop aan de kassa voor te leggen of tijdens een bestelling op de website.

  Je ontvangt er eveneens exclusieve voordelen mee op uw geliefkoosde merken, uitnodigingen om deel te nemen aan onze VIP-avonden, …evenals talloze verrassingen.

  My Favourite Beauty Card van Di is cumuleerbaar met promoties in de winkels en uw Plus-kaart.

 • Is de My Favourite Beauty Card van Di gratis?

  My Favourite Beauty Card van Di is volledig gratis en geeft je recht op meerdere voordelen.

 • Hoe moet ik mijn My Favourite Beauty Card van Di gebruiken op de website?

  Bij de creatie van je account is er de mogelijkheid het nummer van uw My Favourite Beauty Card in te brengen. Indien je reeds een account bezit en je de kaart verkrijgt na de creatie ervan blijft het mogelijk het nummer van je kaart hieraan toe te voegen.

  Deze kaart kan gebruikt worden op de website. De met deze kaart verkregen kortingcoupons daarentegen kunnen niet op de website gebruikt worden. Deze kortingcoupons kunnen enkel gebruikt worden in onze winkels.

 • Hoe kan ik een My Favourite Beauty Card van Di krijgen?

  Jr kan deze bekomen in één van onze winkels bij je in de buurt. Jr krijgt deze onmiddellijk en is volledig gratis.