Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BONDISANDS
Reviews

Self Tan Foam Light/medium

Zelfbruiner
Merk
BONDISANDS
Reviews

Self Tan Foam Light/medium

Zelfbruiner
  • € 22,99

Levering

  • € 22,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Bondi Sands Self Tanning Foam is een luchtig zelfbruinend schuim, verrijkt met aloë vera en doordrenkt met de geur van kokos.
Ervaar een zonovergoten Australische teint van een dag op Bondi Beach en laat de huid stralen.
Kleur: licht/medium bruin
Gebruiksadvies
WAARSCHUWING: dit product bevat geen zonnefilter en biedt geen bescherming tegen UV-straling. Herhaalde blootstelling van onbeschermde huid tijdens het zonnen, kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid verhogen, zelfs als u niet verbrandt.
UIT HET ZICHT EN BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. ALLEEN VOOR UITWENDIG GEBRUIK.
Test het product 24 uur voor gebruik op een klein stukje huid. Stop gebruik van het product als roodheid of jeuk optreedt. Niet aanbrengen op beschadigde of ontstoken huid. Vermijd contact met de ogen. Als het product in de ogen komt, goed spoelen met veel schoon water. Vermijd contact met de lippen. Als het product per ongeluk in contact komt met de lippen, goed spoelen met veel schoon water. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie.
RECHTOP BEWAREN ONDER 30 °C.
Kenmerken
Stap 1: reinig, exfolieer en zorg dat de huid vrij is van vochtinbrengende producten om een gelijkmatige, streepvrije teint te creëren.
Stap 2: druk stevig op het pompje en breng Bondi Sands Self Tanning Foam royaal aan op een Self Tanning Mitt. Maak lange, strijkende bewegingen over armen, benen en lichaam. Gebruik het restant voor gezicht, ellebogen en knieën.
Stap 3: laat voor een duurzame donkere teint het product maximaal 6 uur intrekken. Douchen met warm water en de huid zachtjes droogdeppen. Voor een nog diepere bruine teint het product 30 minuten na de eerste toepassing opnieuw aanbrengen.
Ingrediënten
Aqua (Water), Dhydroxyacetone, Propylene Glycol, Trideceth-9, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, PEG-5 Ethylhexanoate, Glycerin, Ethoxydiglycol, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), PEG-12 Dimethicone, CI 14700 (FD&C Red No. 4), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Benzyl Alcohol, Panthenol, CI42090 (FD&C Blue No. 1).
Inhoud
200 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?