Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BONDISANDS
Reviews

Self Tan Drops Dark

Zelfbruiner
Merk
BONDISANDS
Reviews

Self Tan Drops Dark

Zelfbruiner
  • € 22,99

Levering

  • € 22,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Bondi Sands Self Tan Drops zijn zelfbruiningsdruppels, verrijkt met Australische plantaardige ingrediënten, om toe te voegen aan een vochtinbrengende crème/lotion voor een gevoede, stralende huid.
Kleur: Donkerbruin
Gebruiksadvies
UITSLUITEND VOOR UITWENDIG GEBRUIK. Waarschuwing: dit product bevat geen zonnefilter en biedt geen bescherming tegen UV-straling. Herhaalde blootstelling van onbeschermde huid tijdens het zonnen, kan het risico op huidveroudering, huidkanker en andere schadelijke effecten op de huid verhogen, zelfs als u niet verbrandt.
UIT HET ZICHT EN BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Niet rechtstreeks op de huid aanbrengen. Moet worden gebruikt met een dihydroxyacetonvrije moisturiser. Test op een klein stukje huid 24 uur voor gebruik. Niet aanbrengen op beschadigde, ontstoken of gevoelige huid. Bij roodheid of jeuk stoppen met gebruik. Bij aanhoudende irritatie een arts raadplegen. Bij inname een arts raadplegen. Vermijd contact met de ogen. Als het product per ongeluk toch in het oog komt, spoel dan goed met veel schoon water. Bij aanhoudende irritatie een arts raadplegen.
Kenmerken
Stap 1: zorg ervoor dat de huid van gezicht en lichaam schoon, droog en vrij is van andere cosmeticaproducten.
Stap 2: voeg 4-12 Bondi Sands Self Tan Drops toe aan een gezichts- of lichaamscrème, meng goed en breng gelijkmatig aan op gezicht of lichaam. Vermijd de ogen bij het aanbrengen op het gezicht. Het verhogen van het aantal druppels zal resulteren in een diepere teint.
Stap 3: was de handen grondig na gebruik. Breng geen andere huidverzorgingsproducten aan totdat de kleur is ontwikkeld. Voor het beste resultaat minimaal zes uur op de huid laten inwerken. Indien gewenst opnieuw aanbrengen.

Rechtop bewaren, onder 30°C.
Ingrediënten
Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Alcohol, Glycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Carrageenan, Sodium Metabisulfite, Erythrulose, Citric Acid, Sodium Citrate, Syzygium Luehmannii Fruit Extract, Davidsonia Pruriens Fruit Extract, Acronychia Acidula Fruit Extract.
Inhoud
30 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?