Klik hier voor gratis verzending gratis levering*

Black Friday 2024 in:

  • Dagen
  • Uren
  • Minuten
  • Seconden

BLACK FRIDAY IS BIJNA OM DE HOEK!


De befaamde Black Friday is terug op 29 november! Volgens de traditie valt deze ‘zwarte vrijdag’ elk jaar op de eerste vrijdag na Thanksgiving Day. In de Verenigde Staten is deze dag erg belangrijk voor zowel de handelaren als voor de burgers.

Bij Di is de afgelopen jaren de Black Friday een must geworden voor de beste deals en koopjes. Omdat Kerstmis de maand erna plaatsvind, is deze dag het perfecte moment om cadeau’s te kopen voor je geliefden en vrienden zonder jezelf bankroet te verklaren. Make-up, parfums, gezichts-, lichaam- en haarverzorging producten, huishoudelijke producten, voedingssupplementen, onze promoties zijn van toepassing op al onze categorieën. Zelfs mannen en kinderen zullen er hun geluk vinden.

HOE JE JEZELF BEST VOORBEREIDT OP BLACK FRIDAY?1. Schrijf je in voor onze newsletter om als eerste onze promoties te kunnen ontdekken.
2. De mooiste producten en beste koopjes zijn als eerste weg! maak een account aan en creëer een wishlist om op D-day snel je bestelling te kunnen plaatsen.
3. Doe zoals de Amerikanen en maak van de uitzonderlijke kortingen en aanbiedingen gebruik om alvast je kerstcadeaus te shoppen!

Onze Black Friday selectie

Black friday verzorgingsgeschenksets