Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

Verwarming overdeken

  • -15%
Merk
LANAFORM
Reviews

Verwarming overdeken

  • € 71,40 € 84,00
15%
Het merk
LANAFORM

Levering

  • € 71,40 € 84,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
koel? Kies in de slaapkamer of woonkamer voor Overblanket verwarming. Deze verwarmde deken hult je in een cocon van warmte en helpt je besparen op stookkosten.

U hoeft niet de hele kamer te verwarmen: kies uit de 7 warmtestanden van uw Heatin Overblanket om een behaaglijke cocon te creëren. Wikkel jezelf in een wolk van warmte, alleen of met je partner, dankzij het XL-formaat (160x130cm).

Een ultrazachte textuur
De Heating Overblanket verwarmt je niet alleen dankzij de verwarmingsfunctie, maar ook dankzij de ultrazachte textuur. Zijn onweerstaanbare gevoel zorgt ervoor dat je er de hele avond mee wilt knuffelen. Op de bank of in bed, de Heating Overblanket geeft je huis een zijdezachte touch.

Deze pluchevrije plaid heeft ook het voordeel dat hij in de wasmachine kan worden gewassen op 30° zonder dat de ongelooflijke textuur verandert.


Instelbare digitale bediening
Dankzij de afstandsbediening kun je zowel de temperatuur als de duur van de verwarmingsfunctie van je Cocoon Plaid aanpassen. Hij heeft 7 temperatuurinstellingen en 9 tijdsinstellingen, zodat je je welzijnsmoment naar wens kunt moduleren.

De verwarmende overdeken heeft ook een automatische uitschakelfunctie. Na 3 uur gebruik stopt hij met werken om oververhitting te voorkomen.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?