Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

Nekwarmer

Merk
LANAFORM
Reviews

Nekwarmer

  • € 45,00

Levering

  • € 45,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Jouw multifunctionele warmwaterkruik
. Het Neck Warmer verwarmingskussen heeft veel voordelen en toepassingen. Hij omhult je met zachte, constante warmte, helpt je te ontspannen en tot rust te komen, maar dat is nog niet alles! Deze warmwaterkruik helpt ook bij het verlichten van spierspanning, zodat u delen van uw lichaam die onder druk staan kunt ontspannen.

Hoewel dit wellness-instrument ideaal is voor de nek, mag u niet vergeten om het overal te gebruiken waar uw lichaam omhullende warmte nodig heeft. Uw nekwarmer kalmeert uw rug, buik, benen of zelfs uw voeten.

Warm blijven was nog nooit zo gemakkelijk

Je nekwarmer is zo ontworpen dat je nooit zonder warmte komt te zitten. Als je de kleinste kou voelt, kun je genieten van langdurige verlichting dankzij de batterij die 3 uur meegaat. Gedurende deze tijd is de warmte van je kussen zacht en constant. Eenmaal afgekoeld, is het in slechts 10 tot 15 minuten weer opgeladen.

Geen zorgen bij het gebruik van uw Neck Warmer: de thermostaat heeft een veiligheidsoptie om oververhitting te voorkomen. Deze warmwaterkruik hoeft niet te worden bijgevuld en heeft 3 beschermingslagen om waterdichtheid te garanderen.

Zachte warmte voor de planeet
De warmte die je Neck Warmer genereert is niet alleen zacht voor je lichaam, maar ook voor het milieu! De aangenaam aanvoelende hoes is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Jouw warmwaterkruik geeft dus een tweede leven aan maar liefst 16 plastic flessen, en dat is goed voor jou en voor de planeet.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?