Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

Hottle

  • -15%
Merk
LANAFORM
Reviews

Hottle

  • € 24,65 € 29,00
15%
Het merk
LANAFORM

Levering

  • € 24,65 € 29,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Troostende warmte Ben je op zoek naar een moment van warmte en cocooning? Het kan, waar je ook bent, dankzij je Hottle. Deze oplaadbare warmwaterkruik heeft een batterijlevensduur van 3 uur, zodat je op kantoor of op de bank kunt genieten van instant warmte. Hij heeft een klein zakje waar je je handen in kunt steken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over koude vingers.
Je kunt altijd vertrouwen op je Hottle: de warmwaterkruik is in slechts tien minuten opgeladen, dus hij laat je nooit in de steek.


Praktisch en veilig
Wist je dat? Je hoeft je warmwaterkruik niet zelf te vullen met heet water. Je Hottle hoeft niet bijgevuld te worden en heeft een thermostaat om de perfecte temperatuur in te stellen zodat je heerlijk kunt ontspannen.

En je kunt in alle veiligheid warm blijven: je warmwaterkruik is voorzien van een oververhittingsbeveiliging en 3 beschermingslagen om te garanderen dat hij waterdicht is.


Veelzijdig gebruik
Je Hottle warmwaterkruik kan worden aangepast aan elke behoefte aan warmte. Hij is ideaal voor het verwarmen van je handen, maar kan ook worden gebruikt voor je voeten, nek, rug of buik, afhankelijk van welk deel van je lichaam je het prettigst vindt.

Bovendien kunt u hem dankzij het compacte formaat en de autonomie overal mee naartoe nemen, zodat u zich thuis of ergens anders nooit zorgen hoeft te maken over de kou.

Gemaakt van gerecycled materiaal
Het extraatje in je Hottle warmwaterkruik? De vezels zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal (plastic flessen). Doe jezelf en de planeet een plezier door te kiezen voor dit duurzame welzijnshulpmiddel. De zachte, lichte en aangenaam aanvoelende stof maakt het een echte must voor je comfort, met respect voor ons milieu.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?