Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

Verwarmend bureaulegger

  • -15%
Merk
LANAFORM
Reviews

Verwarmend bureaulegger

  • € 50,15 € 59,00
15%
Het merk
LANAFORM

Levering

  • € 50,15 € 59,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Verwarmde bureauonderleggers: de beste manier om koude handen op het werk te bestrijden
De verwarmde bureauonderlegger is de beste manier om koude handen op het werk te bestrijden. Heeft u het koud op kantoor of last van een slechte bloedsomloop? Zijn uw vingertoppen ijzig of wit als u achter de computer werkt? Is werken met handschoenen of wanten oncomfortabel? Ontdek onze verwarmde bureaulegger: een snelle en effectieve oplossing voor koude handen, die u voorziet van zachte, continue warmte.
Zachte, gelijkmatige warmte aan uw vingertoppen
. Deze verwarmingsmat heeft 3 temperatuurinstellingen en 2 onafhankelijke verwarmingszones om uw IT-apparatuur te beschermen. Werken met een laptop is dus geen enkel probleem! Gebruik het onderste deel van de mat om je onderarmen te verwarmen. De geheugenfunctie onthoudt de stand en temperatuur van de laatste keer dat je hem hebt gebruikt. Ontworpen voor veelzijdig gebruik
Lichtgewicht, antislip en duurzaam. Lichtgewicht, anti-slip en stijlvol: onze verwarmde bureaulegger is de perfecte oplossing om deze winter comfortabel te werken. Je zult niet meer zonder kunnen! Dankzij het zachte katoenen oppervlak en het XXL-formaat kan het voor meerdere doeleinden worden gebruikt: kantoorwerk, gamen, lezen, bordspellen, puzzels, notities maken... Warm veilig op met de automatische uitschakeling na 4 uur.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?