Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

Moya

Diffuser
Merk
LANAFORM
Reviews

Moya

Diffuser
  • € 54,00

Levering

  • € 54,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Moya is een verdamper van etherische oliën met ondersteuning voor een kalmerende ademhaling met behulp van lichtcycli.
De moderne en uiterst verfijnde Moya verenigt tal van kwaliteiten, die er een perfecte bondgenoot voor uw welbevinden van maken. Het toestel is voorzien van de ultrasone technologie en een groot reservoir van 280 ml, waarmee het uw etherische oliën efficiënt verstuift: ononderbroken of in cycli (30’’ON/30’’OFF) tijdens de gewenste duur dankzij de timerfunctie (1, 3, 8 uur).
Ook wanneer de Moya niet verstuift, heeft het een kalmerend effect met zijn verfijnde design en samenstelling in natuurlijk materiaal: een basis in bamboe en een omhulsel in gegraveerde keramiek. Bovendien geeft de Moya, los van of samen met de verstuiving, een wit-oranjeachtig licht af dat gefilterd wordt doorheen de keramiek zodat een buitengewoon gezellige sfeer wordt gecreëerd.
Dit licht, met 2 afzonderlijke intensiteiten, biedt overigens een functie om te helpen ontspannen door te variëren in regelmatige cycli, waarop de ademhaling gesynchroniseerd wordt: de lichtintensiteit neemt gedurende 5 seconden toe, vermindert dan gedurende 5 seconden, en nodigt zo uit om een beproefde ademhalingstechniek toe te passen.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?