Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
LANAFORM
Reviews

H-200c

  • -15%
Merk
LANAFORM
Reviews

H-200c

  • € 101,15 € 119,00
15%
Het merk
LANAFORM

Levering

  • € 101,15 € 119,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Automatische bevochtiging met 3 standen De H-200C aangesloten binnenbevochtiger heeft 3 diffusiemodi en een vochtigheidssensor die de luchtkwaliteit controleert en de uitstoot aanpast om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te houden. Een alarm geeft aan wanneer de tank bijgevuld moet worden en schakelt de luchtbevochtiger automatisch uit.

Eenvoudig te vullen, eenvoudig te reinigen
. De H-20C luchtbevochtiger maakt deel uit van een nieuwe generatie luchtbevochtigers waarvan het reservoir vanaf de bovenkant wordt gevuld. Deze opening, samen met de draagbeugel, maakt het vullen, legen en schoonmaken van het reservoir veel gemakkelijker.

Digitaal display met real-time informatie

De H-200C luchtbevochtiger biedt totale controle: het scherm geeft alle informatie die u nodig heeft, niet alleen het vochtigheidsniveau, maar ook de timer en de gebruiksstand.

Indrukwekkende prestaties
Met een output van 300 ml/u en 3 diffusiemodi laat de H-200C luchtbevochtiger al zijn veelzijdigheid zien. Het reservoir van 2 liter werkt tot 12 uur, terwijl de zelfregulerende bevochtiger de luchtvochtigheid tussen 40% en 90% houdt.

Totale controle en connectiviteit
De luchtbevochtiger kan ook worden bediend via de Lanaform Connect app. De app is eenvoudig te downloaden en te gebruiken en heeft een visuele interface voor het bewaken en regelen van de luchtkwaliteit vanaf elke plek ter wereld.

Nachtmodus voor rustige nachten
Om een rustige nachtrust te garanderen, beschikt de aangesloten binnenbevochtiger over een nachtmodus voor stille werking.

Gelijkmatige, optimale circulatie door de kamer

360° ultrasone verspreiding verspreidt de bevochtigde lucht gelijkmatig door de ruimte. De ultrafijne stoom wordt optimaal door uw kamers verspreid. Je kunt genieten van de voordelen van essentiële oliën door een paar druppels in het waterreservoir te doen. De sfeerverlichting met variabele kleuren geeft uw huis een decoratief tintje.

Optimale filtratie
De antikalk en antibacteriële zeoliet filterpatroon zorgt ervoor dat de nevel altijd schoon en hygiënisch is.
Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?