Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
IRRESISTIBLE
Reviews

Kissable - Air Pulse Vibrator

Vibrator
  • Web Exclusief
Merk
IRRESISTIBLE
Reviews

Kissable - Air Pulse Vibrator

Vibrator
  • € 89,95

Levering

  • € 89,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Heb je moeite om een orgasme te bereilken? Dan is dit nu ook verleden tijd.
Ga lekker genieten met deze vibrator uit de Irresistible serie. Dit speeltje is niet alleen heel goed hij ziet er ook nog een heel mooi en luxe uit, door de gestroomlijnde vorm en met goud afgewerkt is deze roze zuigende vibrator de beste en mooiste die er momenteel te koop is.
Deze zuigende vibrator heeft maar liefst 11 verschillende standen, tot welke stand kan jij het volhouden denk je? Dit speeltje is gemaakt van siliconen materiaal en ligt hierdoor ook heel prettig in de hand zodat jij hem goed op jouw clitoris kan zetten en de Zuigende vibrator van Irresistible zijn werk goed kan laten doen. Dit speeltje is ook waterdicht en kan lekker mee onder de douche.
Gebruiksadvies
Waterbestendig en hygiënisch verzegeld membraan
De Irresistible Collection is 100% waterbestendig met een IP70-beschermingsgraad (de hoogst mogelijke graad). Dit betekent dat u nu uw douchekop weer kunt gebruiken voor datgene waarvoor hij oorspronkelijk gemaakt is. De vibrator is ook uitgerust met een hygiënisch verzegeld membraan van medische kwaliteit om te vermijden dat er vloeistoffen in het mechanisme van het speeltje terechtkomen."
Kenmerken
Zuigende Vibrator Met zuigstandjes 11 Zuig standen Extreem stil Zeer krachtig Discreet Ligt goed in de hand Compact Oplaadtijd van 60 minuten Gebruikerstijd van 120 minuten Volledig waterproof Materiaal: Siliconen Kleur: Roze Lengte: 11.00 cm Diameter: 2.00 cm
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?