Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
BBRYANCE

CleanPic+ Tandheelkundige scaler

Tandverzorging
  • € 59,99
Effectief thuis tandsteen en tandplak vernietigen, is mogelijk met deze draadloze, oplaadbare ultrasone tandheelkundige scaler.

Levering

  • € 59,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Met de Cleanpic+ elektrische scalerpick laat tandplak uw glimlach niet langer bederven. Effectief thuis tandsteen en tandplak vernietigen, het is mogelijk!BBRYANCE CLEANPIC + is een draadloze, oplaadbare ultrasone tandheelkundige scaler.
Ultrasoon reinigen wordt al vele jaren door professionals gebruikt en is vandaag eindelijk voor u beschikbaar dankzij BBRYANCE CLEANPIC +.De tandheelkundige scaler gebruikt zachte ultrasone trillingen om tandplak en tandsteen te verwijderen. Het geeft je meteen het gevoel dat je de tandarts uit bent gelopen na een grondige reiniging.
Zorg voor gezonder tandvlees om het risico op ziekten te voorkomen en te elimineren: gaatjes, gingivitis, ontstekingen en bloedingen…Pijnloos en effectief: na gebruik zijn uw tanden witter en vrij van tandplak.
Gebruiksadvies
Om tandsteen effectief te verwijderen: tot 1 minuut per dag, gedurende 2 weken. In onderhoud: een of twee keer per week.
Kenmerken
5 intensiteitsniveaus - Kop van professionele kwaliteit metaallegering - Lichtgewicht en ergonomisch ontwerp voor toegang tot de moeilijkste plekken - Hoogfrequente trillingen: 12000 VPM - veilig voor tanden en tandvlees - IPX6 Waterdicht - Lange levensduur van de batterij
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?