Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
EGYTIAN MAGIC

Egyptian Magic - 59ml

Zalf
  • € 27,00
Geïnspireerd door een Egyptische formule die Cleopatra gebruikte om haar huid stralend te houden!

Levering

  • € 27,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Egyptian Magic cream is een cult geworden dankzij beroemdheden die zweren bij het veelvuldig gebruik. Deze magische formule, geboren in de tijd van de farao's, heeft oneindig veel deugden!
Gemaakt met een unieke mix van 100% natuurlijke ingrediënten, kan het worden gebruikt om je gezicht te reinigen, om eczeem en psoriasis te verlichten, om droge huid en lippen te voeden, voor insectenbeten, om striae of rimpels te helpen voorkomen, voor een massage of om herstel het haar... Kortom, een ALL-IN-ONE!
Het geheim van deze formule combineert zes natuurlijke ingrediënten om een rijke balsem te creëren, die smelt bij contact met de huid. Deze deugden zijn zeer talrijk en beantwoorden aan de behoeften van het hele gezin. Een alles-in-één product om altijd mee te nemen! De community van volgers van dit sterproduct is immens: van Tokyo tot Kopenhagen en van Parijs tot Los Angeles. Hollywoodsterren hebben het al lang geadopteerd en de grootste make-upartiesten gebruiken het ook als make-upbasis.
Egyptische magie is ook een gemoedstoestand. Een ideaal product voor wie op zoek is naar een eenvoudig, natuurlijk en betoverend schoonheidsgebaar... Proberen is het adopteren.
Kenmerken
Ingrediënten
olijfolie, bijenwas, honing, bijenpollen, koninginnengelei, propolis
Inhoud
59 ML
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?