Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ONDO
Reviews

Hyaluronic Acid & Algae Moisture Boosting Mask Chok-Chok

Gezichtsmasker
Merk
ONDO
Reviews

Hyaluronic Acid & Algae Moisture Boosting Mask Chok-Chok

Gezichtsmasker
  • € 3,99

Levering

  • € 3,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Biologisch afbreekbaar stoffen masker. Verzacht en hydrateert de huid van het gezicht diep. Aanbrengen op een schone huid.
"Chok-Chok" is een populaire Koreaanse uitdrukking die een stralende, sterk gehydrateerde huid beschrijft. Dit biologisch afbreekbare stoffen masker is ideaal voor mensen met een vochtarme huid die een verlichte en gehydrateerde huid willen krijgen, de beroemde "glazen huid". Bevat hyaluronzuur, zeewierextract en 88% toverhazelaarwater als het belangrijkste actieve ingrediënt, dat helpt de huid te kalmeren, te reinigen en grote poriën te minimaliseren. Het Marine Plants Complex met 7 soorten Algen en Narcissus (zeeplant) extracten verrijkt de huid met essentiële voedingsstoffen.
Niacinamide, afgeleid van vitamine B3, kalmeert en verheldert de huid en voorkomt het verschijnen van donkere vlekken. Aquaxyl helpt de hydratatiestroom naar de huid te optimaliseren, reguleert de bloedsomloop en de waterreserves, en biedt een "anti-uitdrogingsschild" met zichtbare effecten in 8 uur.
Kenmerken
Breng het masker aan op het gereinigde gezicht. Na 10-15 minuten verwijderen en afspoelen met lauw water.
Ingrediënten
Maritimum Extract, Sodium Hyaluronate, Xylitol, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Allantoin, Magnesium PCA, Zinc PCA, Sodium PCA, Tocopherol, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Betaine, Aqua (Water/Eau), Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Tromethamine, Limonene*.
Inhoud
25 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?