Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ALPINE HEARING PROT
Reviews

Muffy Kids Blauw

Gehoorbescherming
  • Web Exclusief
Merk
ALPINE HEARING PROT
Reviews

Muffy Kids Blauw

Gehoorbescherming
  • € 24,95

Levering

  • € 24,95
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Jonge kinderen worden dagelijks veel blootgesteld aan harde geluiden. Het gehoor bij jonge kinderen is nog heel kwetsbaar is en kan nog minder geluid verdragen dan een volwassen oor. Alpine Muffy Kids zijn kleine oorkappen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen van 5 t/m 16 jaar. 

De oorkappen kunnen gebruikt worden in lawaaierige omgevingen zoals op feesten, optochten, vuurwerkshows, concerten en auto- en motorraces. Alpine Muffy Kids oordoppen dempen tot wel 25 dB omgevingsgeluid. Harde geluiden, bijvoorbeeld geluiden van buiten of omgevingsgeluid in een klaslokaal, kunnen jonge kinderen overbelasten. De Muffy Kids oorbeschermers helpen uw kind om gefocust te kunnen leren of lezen, zonder last te hebben van omgevingsgeluiden. De Alpine Muffy Kids oorkappen zijn verkrijgbaar in vijf, nieuwe trendy kleuren. De buitenlaag van de gekleurde oorkappen is gemaakt van plastic, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn. 

De oorkappen zijn inklapbaar, waardoor u ze makkelijk mee kunt nemen onderweg. De hoofdband is in grootte verstelbaar en heeft een zachte voering. Kinderen ervaren de Alpine Muffy Kids oorkappen dan ook vaak als comfortabel. Omdat de hoofdband verstelbaar is, kan uw kind bovendien jarenlang gebruik maken van de Alpine Muffy Kids. De Muffy Kids oorkappen worden geleverd met een opbergtasje wat ervoor zorgt dat u de inklapbare oorkappen makkelijk mee kunt nemen, beschermt én schoon houdt. Zo gaan de Muffy Kids oorkappen extra lang mee.

Kenmerken
Inhoud
1 pièce
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?