Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
MARCELS GREEN SOAP
Reviews

WC-blokjes Geranium en Citroen

WC-blokjes
  • 1+1
  • Vegan
Merk
MARCELS GREEN SOAP
Reviews

WC-blokjes Geranium en Citroen

WC-blokjes
  • € 3,49
1+1
Het merk MARCEL GREEN SOAP

Levering

  • € 3,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Marcel's Green Soap toiletblok Geranium & Citroen is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en minstens 97% biologisch afbreekbaar. Het toiletblok is goed voor zo’n 250 spoelbeurten.
Lekker duurzaam de pot op
Je zou ‘m bijna over het hoofd zien omdat ‘ie zo klein is - maar ook op het kleinste kamertje in huis valt winst te behalen. Veel reguliere schoonmaakmiddelen zoals toiletreiniger en toiletblokken bevatten namelijk schadelijke stoffen voor het milieu. Daarnaast leveren ze ook nog eens een berg afval op. Niet nodig. Kies daarom voor het duurzame toiletblok en duurzame toiletreiniger van Marcel’s Green Soap, en maak van het kleinste kamertje in huis ook het groenste kamertje!
Duurzaam toiletblok
Zoals alle producten van Marcel’s Green Soap, bevat ons toiletblok geen kleurstoffen, parabenen, fosfaten, chloor, ammonia of zuren. Wél zit ‘ie bomvol natuurlijke ingrediënten, en is het toiletblok minstens 97% biologisch afbreekbaar. Hiermee is het toiletblok veilig te gebruiken, ook wanneer je een septic tank hebt.
Geranium & citroen
Sommige mensen zitten het liefst de hele dag achter de geraniums. Maar hang een eco-toiletblok met de geur van Geranium & Citroen op in je toilet, en je zit er bovenop! En dat wil je, want het imago van de geranium is allang niet meer tuttig. Sterker nog, geranium wordt veel gebruikt in parfums om haar verfijnde geur!
Kenmerken
Hang het toiletblok aan de binnenkant van je toiletpot. Gooi het gerecycled plastic en karton apart weg.
Ingrediënten
Sodium Sulphate Anhydrous, Sulphuric Acid, Mono-C12-18 Alkyl Esters, Sodium Salts (92%), Sulfuric Acid, C12-14 Alkyl Esters, Sodium Salts (92%), Amides, Coco, N-(Hydroxyethyl), Perfume, Sodium Citrate, Sodium Laureth Sulfate (70%), Hydrocarbons, C11-C13, Isoalkanes, <2% Aromatics
Inhoud
55 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?