Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

  • Nieuw
Merk
BBRYANCE

WaterPulse+ Elektrische waterflosser

Tandverzorging
  • € 89,99
Onmisbaar voor een perfecte mondgezondheid: richt zich op alle mondhoeken die niet toegankelijk zijn voor de tandenborstel en elimineert effectief resten en tandsteen. Geen gaatjes meer!

Levering

  • € 89,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Maak uw mondhygiëne compleet door de Bbryance WaterPulse+ Dental Jet te gebruiken na elke poetsbeurt, drie keer per dag. Plaats de spray in een hoek van 90° naar uw tandvlees. Begin pas met spuiten als het mondstuk in uw mond zit. Leun naar de gootsteen. Sluit uw lippen een beetje om spatten te voorkomen, maar laat het water vrij van uw mond naar de gootsteen stromen. Start de machine en selecteer het gewenste drukniveau. Begin met de zachte stand en pas dan de druk aan uw behoeften aan.
Als uw tandarts u heeft aangeraden een chloorhexidineoplossing met uw Hydrospray te gebruiken, spoel uw Hydrospray dan na gebruik met water om ophoping van aanslag te voorkomen.
Zet het toestel uit om de tank bij te vullen. Leeg het waterreservoir altijd volledig na gebruik.
Gebruiksadvies
Zet het toestel uit om de tank bij te vullen. Leeg het waterreservoir altijd volledig na gebruik. Voorzorgsmaatregelen voor gebruik Maak de handgreep regelmatig schoon met een vochtige doek. Leeg de watertank. Canules zijn verwijderbaar voor eenvoudige reiniging. Niet in de vaatwasmachine wassen. Bewaren op een schone, droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen.Maak de handgreep regelmatig schoon met een vochtige doek. Leeg de watertank. Canules zijn verwijderbaar voor eenvoudige reiniging. Niet in de vaatwasmachine wassen. Bewaren op een schone, droge plaats, uit de buurt van warmtebronnen.
Kenmerken
Verwijdert effectief tandresten Reinigt de interdentale ruimtes Reinigt de interdentale pockets en verzorgt het tandvlees Voorkomt gaatjes Verwijdert efficiënt tandsteen Masseert zachtjes het tandvlees

8 drukniveaus Geheugenfunctie van uw aangepaste modus Maxi-tank geïntegreerd 300ml 30 dagen batterijduur (gebaseerd op 2 keer gebruik per dag) IPX-7 waterdicht niveau Aanpasbare USB-voeding op het lichtnet Lichte en aangename grip Eenvoudig te vullen en te gebruiken
Inhoud
0
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?