Gratis levering bij aankoop van min. 30€.

Merk
BEPANTHOL

Babyzalf

Luiercrème
  • Vanaf € 4,48
Verzorgende en herstellende zalf om rode babybilletjes te verzachten. Bevat pro-vitamine B5 om de natuurlijke functie van de huid te ondersteunen.
Geen opties beschikbaar
Selecteer de productkenmerken
Beschrijving
Omdat de babyhuid nog erg dun is, is ze ook erg kwetsbaar. Hun luier, de vochtigheid en wrijving kan daarom voor rode billetjes zorgen, met traantjes tot gevolg. De Babyzalf van Bepanthol bevat maar liefst 70% lipiden en legt een dunne beschermende film over de billetjes maar laat tegelijk de huid nog ademen. Het actieve bestanddeel dexpanthenol, ook gekend als pro-vitamine B5, draagt bij tot het natuurlijke herstelproces van de huid.
De formule bevat geen parfum of bewaarmiddelen en is mild genoeg om bij iedere luierwissel te gebruiken. De doeltreffendheid en veiligheid van de zalf is klinisch aangetoond, ook voor premature baby's.
Gebruiksadvies
  • Was allereerst je handen.
  • Kies een warme, nette en droge plaats voor de luierwissel. Gebruik een luierkussen of leg je baby op een aangename ondergrond.
  • Verwijder de vieze luier en reinig de billetjes, steeds van voor naar achter
Kenmerken
Ingrediënten
Aqua, Lanolin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Panthenol 5% (Dexpanthenol), Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Ozokerite, Glyceryl Oleate, Lanolin Alcohol
Avis client

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?