Gratis levering bij aankoop van min. 15€.

Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
Verzending binnen 24u Verzending binnen 24u
Merk
BLONDEPIL

My blondèp Ontkleuringscrème Gezicht

Ontkleuringscrème
  • € 10,99
Mijn Blondèp ontkleuringscrème is de oplossing voor een super natuurlijk resultaat! De formule is 91% natuurlijk en veganistisch. Het bevat geen enkel ingrediënt of derivaat van dierlijke oorsprong.

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
Beschrijving
Mijn Blondèp Ontkleuringscrème is de oplossing voor een super natuurlijk resultaat!De formule is 91% natuurlijk en veganistisch. Het bevat geen enkel ingrediënt of derivaat van dierlijke oorsprong. Het is ammoniakvrij: prikt niet, irriteert niet en ruikt niet! De kalmerende actieve ingrediënten van calendula en arnica zijn zacht om de geur niet aan te tasten en de gevoelige huid te respecteren!

Omdat chemicaliën niet automatisch zijn, zijn Blondépil-formules natuurlijker, veganistischer, toegewijd aan het milieu en aan uw lichaam. En omdat natuurlijkheid niet mag rijmen met somberheid, zijn de pakjes kauwbaar, met speelse en leesbare teksten! Niets is eenvoudiger te bereiden met zijn schaal met schaalverdeling en de meegeleverde spatel. Ultra gemakkelijk te gebruiken, het mengsel wordt roze als het klaar is.
Gebruiksadvies
  • Test voor het eerste gebruik op een klein deel van het lichaam. Als er na 24 uur geen reactie optreedt, is dat goed!
  • Maak de spatel los van de beker en giet dezelfde hoeveelheid crèmes n ° 1 en n ° 2 in. Meng en zodra een roze kleur v
Kenmerken
Ingrediënten
Crème n°1 : Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Peg-40 Castor Oil, Alcohol Denat., Panthenol, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum, Disodium Edta, Phosphoric Acid, Benzoic Acid, O-Cresolphtalein,
Inhoud
50 ml

Nog iets vergeten ?