Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois Gloss Fabuleux

Lipgloss
Merk
BOURJOIS
Reviews

Bourjois Gloss Fabuleux

Lipgloss
  • € 13,99
Selecteer de productkenmerken
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

Zeg ja tegen glans met de nieuwe Gloss Fabuleux van Bourjois. Een langhoudende, ultraglanzende, niet plakkerige, lichtgewicht gloss van Bourjois verkrijgbaar in sublieme tinten voor onweerstaanbare lippen. De uitzonderlijke lippenbalsemformule is verrijkt met arganolie en vitamine E om de lippen te hydrateren en de hele dag lang absoluut comfort te bieden. Het is verkrijgbaar in 12 prachtige, glanzende tinten en heeft een zachte, precieze applicator die gemakkelijk over de lippen glijdt. Maak elke dag fantastisch en zeg hallo tegen Bourjois.


- Verrijkt met arganolie en vitamine E voor een unieke verzorging die de lippen hydrateert en de hele dag houdt zonder ze uit te drogen

- Lichtgewicht, niet plakkerig en heerlijk geparfumeerde formule om je oogverblindende glimlach te benadrukken

- Makkelijk aan te brengen dankzij de zachte, precieze applicator

- Vind je perfecte kleur: Bourjois gloss is verkrijgbaar in 12 schitterende tinten


Het erfgoed van Bourjois, een iconisch Frans cosmetica- en parfummerk, is al 160 jaar diep geworteld in de geest van Parijse schoonheid en fantasie. Wij inspireren vrouwen om vrij te zijn, om te spelen en te experimenteren met make-up, omdat wij geloven dat je mooier bent als je plezier hebt. Het merk Bourjois wordt gedistribueerd in 39 markten over de hele wereld en heeft zichzelf gevestigd als een van de meesters op het gebied van make-up innovatie en een expert in kleur. Van onze Little Round Pot poeders tot onze Twist Up The Volume mascara, wij creëren producten die je doen glimlachen.


Bourjois, om je Parijse fantasieën tot leven te brengen.

Gebruiksadvies

Breng de gloss aan in het midden van de boven- en onderlip. De zachte, afgeschuinde applicator glijdt gemakkelijk over de lippen en geeft een precies resultaat in één keer.

Kenmerken
Ingrediënten

INGREDIËNTEN: POLYBUTEEN, GEHYDROGENEERD POLYISOBUTEEN, PARAFFINUM LIQUIDUM/ MINERALE OLIE/ HUILE MINERALE, ETHYLHEXYLPALMITAAT, TRICTYLDODECYLCITRAAT, ETHYLEEN/PROPYLEEN/STYREENCOPOLYMEER, CALCIUMALUMINIUMBOROSILICAAT, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMAAT, SYNTHETISCHE WAS, FENOXYETHANOL, PARFUM/GEUR, TOCOFERYLACETAAT, SILICIUMDIOXIDE, BUTYLEEN/ETHYLEEN/STYREENCOPOLYMEER, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHAAN, ARGANIA SPINOSA KERNOLIE, BENZYLALCOHOL, LINALOOL, GERANIOL, ALFA-ISOMETHYLIONON, CITRONELLOL, TINOXIDE, BHT, [KAN BEVATTEN/BEVATTEN/+/-: MICA, TITANIUMDIOXIDE (CI 77891), IJZEROXIDEN (CI 77491, CI 77492, CI 77499), ROOD 7 MEER (CI 15850), GEEL 5 MEER (CI 19140)].

Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?