Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
COREGA
Reviews

Power Max Hold + Block Mint

Kunstgebit verzorging
Merk
COREGA
Reviews

Power Max Hold + Block Mint

Kunstgebit verzorging
  • € 10,99

Levering

  • € 10,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving

De Kleefcrème Gebitsprothese Corega Max Hold + Block Mint biedt de sterkste fixatie* voor uw kunstgebit en vormt een afdichting voor 5x meer bescherming** tegen voedseldeeltjes.

*Binnen het Corega-assortiment **Beschermt tegen 5x meer voedseldeeltjes in vergelijking met geen kleefcrème.

De kleefcrème Corega Power Max Hold + Block Mint van 70g biedt een fixatie tot 12 uur. Dankzij de precisieapplicator kunt u precies de juiste hoeveelheid crème aanbrengen. U kunt genieten van uw maaltijd zonder u zorgen te maken dat voedsel zoals noten, zaden of popcorn onder uw gedeeltelijke of volledige kunstgebit terechtkomt. Deze kleefcrème helpt ook om het tandvlees te dempen en biedt de hele dag door bescherming. Bovendien bevat het geen zink, waardoor u volop kunt genieten van de smaak van uw voedsel. Geniet zorgeloos van het leven met Corega Power Max Hold + Block Mint Kleefcrème.

Gebruiksadvies
Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid product. Indien nodig, gebruik een beetje meer. Te veel lijm kan leiden tot morsen, dus breng minder aan als dit gebeurt. Het kan enkele pogingen vergen om de juiste hoeveelheid te vinden. Eenmaal per dag aanbrengen voor een goede fixatie. Als u het product meer dan eenmaal per dag moet aanbrengen, vraag dan uw tandarts om advies. Toepassing: 1. Reinig en droog uw kunstgebit. 2. Breng de crème aan in kleine reepjes zoals op de afbeelding, niet te dicht bij de randen. 3. Spoel uw mond. 4. Plaats de prothese, houd hem stevig vast en bijt een paar seconden op de prothese om hem goed vast te houden. Verwijderen: 1. Spoel uw mond met warm water. 2. Verwijder voorzichtig uw prothese. 3. 3. Verwijder resten die aan uw kunstgebit en uw mond zijn blijven kleven met warm water en een zachte borstel. 4. Gebruik een Corega-reiniger om uw kunstgebit grondig te reinigen en spoel het daarna af met water.
Kenmerken
Ingrediënten
E: Calcium/Sodium PVM/MA, Copolymer, Petrolatum, Cellulose gum, Paraffinum liquidum, Aroma, CI 73360, CI 15850
Inhoud
70 Gr
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?