Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
EASY BODY
Reviews

Skinny Protein Vanilla Ice Cream Flavour

Eiwitpoeder
Merk
EASY BODY
Reviews

Skinny Protein Vanilla Ice Cream Flavour

Eiwitpoeder
  • € 22,00

Levering

  • € 22,00
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
De nieuwe Skinny Protein Smart Shakes Vanilla Ice Cream Flavour van Easy Body worden de belangrijkste partners van u eiwitrijk dieet en zijn zeer rijk aan proteïne en met gevarieerde smaken. Hun lage gehalte aan koolhydraten en lipiden maken het een aanwinst voor iedereen die vitaliteit wil combineren met welzijn en balans. Een echte shake zonder toegevoegde suikers, verrijkt met L-carnitine en schoonheidscollageen helpt u om effectiever af te vallen en verbetert de kwaliteit van uw huid door uw vitaminetekorten op te vullen.
Het wordt aanbevolen om Skinny Protein één of twee keer per dag te consumeren als onderdeel van een programma voor gewichtsverlies. Het bevat slechts 15gr proteïne en 67 kcal per portie dankzij zijn nieuwe lichte en snelle formule. Het gebruik van een slimme shake van Skinny Protein helpt ook om de eetlust te verminderen en zo vermijd u dus calorierijke snacks.
Gebruiksadvies
Meng 20 g met 250 ml water of melk. Niet overschrijden.
Kenmerken
Ingrediënten
Melkeiwitten (bevat melk, emulgator sojalecithine): wei-eiwitconcentraat & wei-eiwitisolaat, collageen, L-carnitine L-tartraat, aroma, verdikkingsmiddelen: E466/E414, zoetstof: E955, vitamine B5 (Ca-D-Pantothenate), Vitamine B12 (Methylcobalamine), Vitami
Inhoud
450 GR
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?