Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
ESSIE
Reviews

expressie

Sneldrogende nagellak
Merk
ESSIE
Reviews

expressie

Sneldrogende nagellak
  • € 13,49

Levering

  • € 13,49
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Expressie by essie is een gamma van ultrasnelle drogende nagellak voor het aanbrengen onderweg, waar u ook bent! De veganistische* formule droogt in 1 minuut en geeft u in 1 stap een optimaal kleurresultaat.
De gepatenteerde gebogen borstel maakt het mogelijk om deze gemakkelijk aan te brengen met zowel de rechter- als de linkerhand. Ontdek alle expressieve kleuren!

*zonder dierlijke ingrediënten of bijproducten
Gebruiksadvies
  • Aanbrengen op schone nagels.
  • Breng je expressie nagellak aan met je dominante hand en gebruik dan de schuine kant voor je niet-dominante hand.
  • Laat 1 minuut drogen en breng dan de tweede kleurlaag aan voor het beste resultaat.
Kenmerken
Ingrediënten
g2015310 - butyl acetate, ethyl acetate, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, isopropyl alcohol, stearalkonium bentonite, acrylates copolymer, styrene/acrylates copolymer, diacetone alcohol, silica [nano] / silica, octocrylene, n-butyl alcohol, synthetic fluorphlogopite, hexanal, lithothamnium calcarum extract / lithothamnion calcareum extract, phosphoric acid, dimethicone, magnesium silicate, mannitol, calcium sodium borosilicate, colophonium / rosin, trimethylsiloxysilicate, calcium aluminum borosilicate, silica, diatomaceous earth, barium sulfate, tin oxide, zinc sulfate, acetone “houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
10 ml
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?