Klik hier voor gratis verzending gratis levering*
Merk
HANSAPLAST
Reviews

Sensitive Kids XL -10 strips

Pleisters
  • Promo
Merk
HANSAPLAST
Reviews

Sensitive Kids XL -10 strips

Pleisters
  • € 6,99
2de aan 50%
Het merk
HANSAPLAST

Levering

  • € 6,99
Eenheidsprijs excl. kosten
Voorradig
  Gratis levering bij aankoop van min. 45€.

  Gratis retour in je winkelpunt

  Verzending binnen 24u
Beschrijving
Sensitive Kids
Hansaplast Sensitive Kids verbanden worden zeer goed verdragen door de huid en zijn geschikt voor het bedekken van alle soorten kleine wondjes.
Het comfortabele materiaal is hypoallergeen en flexibel. Het niet-klevende kompres beschermt de wond en absorbeert schokken. De betrouwbare, huidvriendelijke kleefkracht zorgt ervoor dat het verband op zijn plaats blijft en zonder pijn kan worden verwijderd.
Hansaplast verbanden houden 99% van het vuil en de bacteriën tegen.
Gebruiksadvies
1. Reinig
Het reinigen van de wond om vuil en bacteriën te verwijderen is een essentiële eerste stap om een optimale genezing mogelijk te maken. Om de wond te beschermen tegen infecties, spuit u de Hansaplast Wondspray vanaf een afstand van ongeveer 10 cm op het hele wondgebied. Herhaal dit indien nodig en droog de wond en het omliggende huidgebied voorzichtig af.
2. Bescherm
'Vervolgens is het belangrijk om de wond te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil en bacteriën, om de genezing niet te verstoren. Bedek uw wond met het Hansaplast steriele wondverband dat het beste bij u past. Houd uw wond in de gaten en vervang de pleister of het verband regelmatig, tenzij uw arts u anders heeft geadviseerd. Misschien vindt u het artikel Wondverzorging bij diverse wonden nuttig.
3. Genees
Help uw wond veilig, snel en met minder kans op littekenvorming te genezen. Breng Hansaplast Wondgenezingszalf regelmatig aan totdat uw wond volledig is genezen. Breng één tot twee keer per dag voorzichtig een dun laagje aan. Zorg ervoor dat de opening van de tube niet in contact komt met uw wond. Herhaal dit regelmatig totdat de genezing is voltooid. De Hansaplast Wondgenezingszalf kan worden gebruikt op open kleine oppervlakkige wonden en in elk stadium van het genezingsproces. Dek de wond zo nodig af met een pleister, verband of kompres.
Kenmerken
• Protection de la plaie très respectueuse de la peau pour une cicatrisation optimale
• Ne colle pas à la plaie
• S'enlève sans douleur
• 10 pansements avec de jolis motifs d'animaux pour distraire et amuser votre enfant
• Pour couvrir et protéger les plaies mineures de taille moyenne à grand
Inhoud
10 PC
Klantereview

Uw review

U moet ingelogd zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?